Konfirmation
Konfirmationsfest

Konfirmations ønsker: Det kan du ønske dig til din konfirmation

Marie Søndergaard 23. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ved du ikke hvad du skal skrive på din liste over konfirmations gaver? Vi har lavet den ultimative guide til gaver, du kan ønske dig til din konfirmation. Der er både idéer til drenge og piger.

Konfirmation er lig med så mange fede ting – også gaver! Derfor er det vigtigt, at du får lavet den perfekte ønskeliste over dine konfirmations ønsker, så dine gæster ved, hvad de skal købe til dig i konfirmationsgave. Hvis ikke du ved, hvad du ønsker dig, kan du lade dig inspirere dig af disse konfirmations ønsker. Husk at tænke over ønsker i forskellige prisklasser, da der nok er forskel på, hvor mange penge din ven eller veninde og dine forældre giver for.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Oplevelser som konfirmaitons ønske

Drømmer du om at flyve i luftballon, eller vil du virkelig gerne på weekendtur til London? Så er en oplevelse det oplagte konfirmations ønske. Det gode ved at sætte oplevelse på sin ønskeliste er, at der findes oplevelser i mange forskellige prisklasser. Derfor er oplevelser det perfekt konfirmations ønske, da de fleste gæster kan finde noget, som passer til deres budget. Den slags oplevelser er en god idé at ønske sig til sin konfirmation. Læs HER, hvilke fede (og lidt dyre) oplevelser, du kan ønske dig!

Ting til værelset

Lamper, sengetæpper, en cool stol til skrivebordet … Det er nu, du har chancen for at få piftet dit værelse op med nye ting. Ting til værelset er et oplagt konfirmations ønske, fordi du kan pynte dit værelse med ting, som vil minde dig om din konfirmation, hver gang du får øje på det.

Tøj

Mangler din garderobe en opdatering? Eller er der en skjorte, du har kigget på længe, men bare ikke har fået købt? Så er tøj det perfekte konfirmations ønske. Find links til flotte bluser eller jeans, og sæt dem på ønskelisten.

Teknik

Har du svært ved at spare op til en iPhone eller PlayStation, så kan du ønske dig det til din konfirmation, og måske kan flere af dine familiemedlemmer gå sammen om at give dig dit ønske. Du kan for eksempel også ønske dig computerspil eller en elektrisk barbermaskine. Selvom elektronik er et lidt dyrt konfirmations ønske, kan din familie måske have budget til at give dig det.

Smykker

Det er et superfint minde at have om sin konfirmation, hvis man har fået en ring, halskæde eller armbånd, som man altid vil forbinde med den store dag. Hvis du skal have nogen på til selve konfirmationen, kan du finde nogle bud HER. Det gode ved smykker er, at de behøver ikke at være dyre. Derfor er smykker et godt bud på et konfirmations ønske, fordi dine venner også kan være med på det.

Penge

Hvis du ikke helt ved, hvad du skal ønske dig (eller du drømmer om en fed opsparing), så kan du skrive penge som en af dine konfirmations ønsker. Gem dem i banken, til du finder noget, du gerne vil bruge dem på.

Læs mere om

MestLæste