Konfirmation
Blå mandag

Den ultimative guide til dit Blå Mandag tøj

Redaktionen 23. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du stadig at finde Blå Mandag tøj? Få inspiration fra de her lækre looks, der passer til alt fra vildt shoppe-maraton til crazy ture i forlystelsesparkernes rutsjebaner.

Hvis du skal konfirmeres i år, glæder du dig med garanti til Blå Mandag, hvor du sammen med din klasse (eller andre) skal ud og fejre, at I er blevet konfirmeret. Og uanset om I skal i forlystelsespark, feste eller på shoppe-maraton, skal du da have nyt, lækkert Blå Mandag tøj.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er nemlig en helt særlig dag, hvor du og dine medkonfirmander har fri fra skole og skal ud og lave nogle sjove aktiviteter. Det er forskelligt, om man fejrer dagen med sin klasse eller med det hold, man er blevet konfirmeret med, hvis man ikke er blevet konfirmeret med sin klasse.

Hvis du gerne vil blive klogere på hvad dagen betyder, kan du læse om det lige her

Her får du gode tips til at vælge det helt rigtige Blå Mandag tøj til dig. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas, er klædt på til anledningen, og at du føler dig som en million (nej, vent! Du skal føle dig som 10 millioner! Det er jo din dag).

Læs også: Find den perfekte konfirmationskjole

Tips til at vælge det rigtige Blå Mandag tøj

- Tænk over, hvad I skal lave. Det er for eksempel ikke supersmart at have en kort blondekjole på, hvis I skal i en vild forlystelsespark, og det er heller særligt praktisk at have lag-på-lag-på-lag-på-lag på, hvis I skal ud at shoppe, og du skal prøve meget tøj i prøverummet.

- Du skal føle dig godt tilpas i det, du har på, så det er megavigtigt, at du går efter tøj, som passer til din stil. Hvis du altid går i jeans og hættetrøje, vil du med garanti føle dig mærkelig tilpas i en stram kjole (også selv om den er helt vildt pæn).

- Tag den rigtige taske med! Det er meget forskelligt, hvor meget taskeplads man skal bruge på dagen. Hvis du kun skal have pung, nøgler og mobil med, kan du sagtens nøjes med en lille chik skuldertaske, men hvis du skal have vanddunk og eventuelt badetøj med, er det en god idé med en stor taske - eller måske endda en rygsæk.

- Dit fodtøj skal også passe til dagen, og du bliver med garanti glad for flade sko, for I skal sikkert stå op det meste af dagen. Så læg stiletterne væk igen. De må komme frem en anden gang.

Læs mere om

MestLæste