Måske er ham den stille fyr fra klassen liiidt sød, eller måske vil du bare gerne være venlig og snakke med ham. Lige meget, hvad grunden er, så har vi fundet nogle ideer til, hvad du kan sige til ham - han bliver helt sikkert glad!

Læs også: Dilemma: For genert til at tale med fyre.

Hjælp til lektierne
Han bliver helt sikkert glad og føler sig meget værd, hvis du beder ham om hjælp i et fag, han er god til.

Weekenden
Det er en god idé at starte mandag morgen med at spørge ham, hvad han har lavet i weekenden. Det viser, at du er interesseret i at tale med ham.

Vil du med?
Lad ham ikke sidde alene tilbage, når der er frikvarter. Selv om han ikke siger så meget, er han sikkert smaddersød - og vil blive rigtig glad for, at du tager ham med.

Læs også: Sådan starter du en samtale.

Efter 9. klasse…
Noget af det, I har allermest tilfælles, er skolen. Derfor er det supernemt at tale med ham om skolen, og hvad han skal efter folkeskolen.

Film i biffen
Spørg ind til en film, du ved, at han helt sikkert interesserer sig for. Du kan også spørge, om han kan anbefale en film, der er aktuel i biografen.

Fodbold
Ved du, at der har været en vigtig fodboldkamp i fjernsynet, så er der stor sandsynlighed for, at han har set den. Spørg ind til kampen, for eksempel: "hvad blev resultatet?", "hvem synes du, var kampens bedste spiller?" eller "hvilket hold holder du med?".

Læs også: 10 drengetyper, du gerne vil score.

Idéer til praktiksteder
Skal I til at søge praktiksteder, så kan det være, at han har nogen gode idéer. Du kan også høre ham, hvor han skal i praktik - eller hvor han allerhelst vil i praktik, hvis han selv kunne vælge.

Sjove YouTube-videoer
Det er meget nemmere at tale med ham, hvis I har noget sjovt at tale om. Smut ind på YouTube på din telefon, og grin sammen over nogle sjove og skøre videoer.

Venner
Vis interesse for ham og hans liv ved at spørge ind til hans venner. Det er måske nemmere for ham at tale om andre end at skulle starte med at tale om sig selv.

Læs også: Scor skolens nye fyr.

Gode apps
Har han en smartphone, så har han sikkert nogle idéer til gode og sjove apps, du skal have.