Hvis du er i tvivl om, om dit crush også kan lide dig, så læg blidt ud. Måske vil han virkelig bare være facebook-VENNER.

Læs også: Flirt på facebook

Slap af
Det er vigtigt, at du ikke går helt amok, så snart han godkender din venneanmodning. Lad være med at kommentere alle hans statusopdateringer og like alle hans billeder. Du mener det sødt, men det bliver alt for overvældende, og du vil ved nødig være den creepy stalkerveninde?

Skriv en besked
Send ham en privatbesked eller skriv i chatten, hvis han ikke har gjort det. Prøv at bevare roen, selv om du i virkeligheden er helt oppe at køre over, at han har godkendt dig som ven. Spørg i stedet, hvordan det gik til fodbold, eller om han også skal se Paradise Hotel i aften.

Læs også: Flirt og scor!

Skru op for charmen
Hvis han svarer tilbage og virker interesseret, kan du begynde at flirte lidt med ham for at vise, at du synes, han er sød. Det kan være meget nemmere at gøre det på facebook end i virkeligheden. Men gør det privat, det kan blive pinligt for ham, hvis du skriver søde beskeder på hans væg, hvor alle hans venner kan se dem.

Stalk ham
Ja, det må du altså gerne - vi gør det jo alle sammen. Hemmeligheden er bare, at han ikke må vide, du gør det. Snus lidt rundt på hans profil. Find ud af, hvad hans fritidsinteresser er, om I har fælles venner eller skal til den samme fest i næste uge. Hvis I har noget til fælles, er det nemmere for dig at holde kontakten ved lige.

Læs også: Flirt i byen

Lad ham tage initiativ
Nu har du gjort en del for at vise ham, at du er interesseret, men sørg for ikke at skræmme ham væk. Giv ham en chance for selv at kontakte dig, i stedet for at du skriver til ham fire gange om dagen. Giv ham noget luft og en mulighed for at sige noget eller spørge til din dag - han skulle jo nødig blive træt af dig allerede.

Tag facebook med offline
Hvis du møder ham i skolen eller til en fritidsinteresse, har du nu den perfekte anledning til også at snakke med ham ansigt til ansigt. Brug en joke, I har haft sammen på facebook, eller nævn noget, I har chattet om. På den måde sørger du for, at I også har noget sammen i virkeligheden og ikke kun på nettet.

Foreslå at mødes
Hvis du er nået her til og alt går godt, kan du helt sikkert godt foreslå ham, at I mødes. Du behøver ikke skrive: "Vil du med på date?", det virker så formelt, men måske har I fundet ud af, at han skal lære dig at drible, eller at I skal se jeres yndlingsserie sammen i fjernsynet. Ligemeget hvad du finder på, så er det i hvert fald tid til at teste, om I også har kemi i virkeligheden.

Held og lykke!

Læs også: Det må du aldrig sige på første date

Læs her, hvordan du bryder isen med dit crush ...

Bryd isen med dit crush