kærlighed

Flirt på facebook

Af Stine Nielsen 26. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hint til ham den søde, at du er interesseret – facebook er det perfekte sted til flirt!

Du er endelig blevet facebook-venner med ham den søde, men hvad nu? Hvordan skal du vise ham, at du egentlig har et lille crush? Læs med her, og få et par tips til, hvordan du flirter med ham på facebook.

Læs også: Er du facebook-jaloux?

Like

Okay, du skal ikke spamme ham med likes og ukritisk like alt, hvad han slår op på sin væg. Men det er alligevel en god måde at vise den første, spæde interesse. Måske får det ham til at gå ind på din profil og kigge nærmere på, hvem du er.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kommentér

Har han lagt et sjovt billede eller YouTube-klip ud, så smid en lille kommentar. Skriv ikke flere linjer om, hvor imponeret du er, men nøjes med: "LOL", "haha" eller "sjooovt". Hvis du tør, kan du også lægge et lille hjerte i slutningen af din kommentar. Hvis han kommenterer nogle af dine opslag, så husk at like hans kommentar - på den måde får han mere lyst til at kommentere igen.

Send beskeder

Hvis du helst ikke vil gøre din facebook-flirt for åbenlys, kan du skrive til ham i chatten. Her kan I være mere private, og du kan kalde ham "søde", uden at andre ser det. Så kan du for alvor få gang i flirten! Start langsomt ud med at spørge ind til ham og hans dag og hans interesser. Hvis han også er interesseret i dig, svarer han igen og stopper ikke samtalen med det samme.

Læs også: 10 ting du ikke vil læse på facebook

Invitér

Er der nogle gode fester eller andre fede arrangementer, så prøv at send ham en invitation. Selv om det er en offentlig begivenhed, virker det stadig lidt personligt og flirtende, at du sender ham invitationen. På den måde kan du også vise ham, hvad du interesserer dig for i fritiden, og du har mulighed at arrangere en date for jer to, uden at det er en "rigtig" date.

Nice billeder

Læg gode billeder ud af dig selv, hvor du har det sjovt med veninderne eller bare smiler. Fyre elsker at se, at en pige kan have det sjovt, og hvis han liker billedet, kan du være sikker på, at han også godt kan lide dig. Sørg også for at skifte profilbilledet ind imellem til nye, endnu bedre billeder.

Tag ham

Har du optaget en sjov video eller taget nogle gode billeder på skolen, hvor han er med, så sørg for at tagge ham i det. Det giver jer noget at tale om, når I skriver sammen i chatten.

Til sidst

Hvis I har flirtet i et stykket tid, men er ved at gå lidt i stå, så er det på tide at invitere ham ud - bare dig og ham. Det behøver ikke at være noget vildt - invitér ham med i biografen for at se den film, I har snakket om, eller spørg, om han vil med på den nye, seje café der lige er åbnet. Du har ikke noget at miste, så det er bare at komme i gang!

Læs også: Hvilken facebooktype er du?

MestLæste