kondom
Krop & Sind

Flirt i byen

Af Redaktionen 26. februar 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du til fest, og vil du gerne flirte lidt med nogle søde fyre? Her får du tips til, hvordan du flirter i byen!

Fang hans opmærksomhed!
Fang hans blik og send så nogle tydelige blikke og smil til ham. Vis ham, at det er ham, du er interesseret i - og ikke alle de andre i rummet. Det gør du ved at få øjenkontakt og smile direkte i hans retning, så han ikke er i tvivl.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag kontakt
Smil og blikke er ikke nok, så du må hen og sige hej. Præsenter dig for ham og vær selvsikker og afslappet, mens du gør det. Du kan for eksempel spørge ham, om han hygger sig, hvad han hedder, hvor han kommer fra og så videre.

Giv ham et kompliment
Alle vil jo gerne have at vide, at de er søde, sjove, pæne, kloge eller noget andet. Så kast dig ud i et kompliment, som du virkelig mener. Det er god flirte-stil!

Læs også: 10 tegn på, at han kan lide dig.

No go!
Lad være med at stå i et hjørne og vent på, at han kommer over til dig. Drop det der med at stå og træde dig selv over tæerne. Det får dig ingen vegne, og måske sender du et signal til ham om, at du ikke ønsker at snakke med ham.

Gå hen til ham som en udfordring
Du skal ikke tage kontakt med ham, hvis det er en del af en udfordring fra dine veninder. Det virker bare kikset. Gør det, fordi du har lyst til det.

Hvad nu?
Spørg, om han vil med ud og danse eller måske med ud og have lidt frisk luft. Så kan I bedre snakke - og måske komme til at kysse!

Læs også: Flirt og scor!

Læs mere om

MestLæste