kærlighed

Drengepanel: Hvilke egenskaber skal en kæreste have?

Af Oliver Kokholm Ungermann 11. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad går drenge mest op i, når de skal finde sig en kæreste? Vores drengepanel giver dig svaret, her!

Det er ikke altid til at finde ud af, hvad drenge egentlig går efter hos piger, når de søger en kæreste. Er det det søde smil, der vinder deres hjerter, eller er det noget helt andet, der skal til for at charmere sig ind? Det forsøger vores drengepanel, der denne gang består af Thomas, Oliver og Toke, at give dig svaret på.

Læs også: Drengepanel - hvor meget går drenge op i udseendet?

- En kæreste skal være sød og kærlig, men hun skal også kunne lave sjov og ikke tage alt, man siger, for seriøst, mener 15-årige Thomas, der til dagligt går i 9. klasse. Han tilføjer:

- Og så er en god kæreste også en, der værdsætter den anden og viser, at hun er glad for, hvad drengen gør for hende. Og det er 14-årige Toke helt enig i:

- Hun skal elske dig for den, du er. Hun skal være tro mod dig, og hun skal være der, når du har det hårdt og omvendt. En kæreste skal være nede på jorden, ærlig og I skal kunne snakke fortroligt sammen og være trygge ved hinanden.

Læs også: Drengepanel - hvor vigtig er den første gang for drenge?

For Oliver, der bor i Gjerrild og er 15 år, er det vigtigt at have et godt forhold til pigen, inden man bliver kærester. Men han har dog også nogle mere specifikke krav:

- Piger skal ikke være snobbet. De skal ikke være sminkedukker eller tro, at drenge er vilde med alt for tynde piger, siger han.

Men det hele behøver dog slet ikke være så kompliceret, mener Toke, der peger på noget af vigtigste:

- Et kærestepar skal holde af hinanden, og de skal turde være sig selv, når de er sammen.

Læs også: Drengepanel - Hvordan kan man se, at en dreng er forelsket?

Hvad synes du, er de vigtigste egenskaber en dreng skal have?

Fra venstre: Thomas, Toke og Oliver.

MegetMere