kærlighed

Drengepanel: Hvor meget går drenge op i udseendet?

Af Oliver Kokholm Ungermann 14. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor meget betyder pigernes udseende egentlig for drenge? Læs her, hvad vores drengepanel mener om det!

Det er altid svært at finde ud af, hvor meget fyre egentlig går op i pigernes udseende. Nogle vægter personlighed højere, mens andre går efter dem, de synes, er smukkest. Og der er da også delte meninger i vores drengepanel, som denne gang består af Alexander på 16, Nicolas på 17 og Ludvig på 15 år.

Læs også: Drengepanel - hvordan man se, at en dreng er forelsket?

- Udseendet betyder rigtig meget for drenge. Flere vil nok sige, at det ikke betyder noget, men inderst inde ved vi godt alle sammen, at det betyder noget for begge køn, siger Alexander, der går i 9. klasse og bor i Ishøj.

Men det er ikke noget Nicolas, der sprang ud som homoseksuel som 12-årig, støtter op om. Han mener, det fylder for meget:

- Drenge går for meget op i det. Hvis drenge ikke kender din personlighed, så har de det med at sætte udseendet først. Drenge går ofte efter meget få typer, og de kan for eksempel kun være interesseret i piger med en bestemt hårfarve. Og det betyder jo ikke, at du skal til at farve dit hår eller ændre på dig selv, hvis drengen ikke synes, du er perfekt, som du er, mener han.

Læs også: Drengepanel - kan drenge tilgive utroskab?

Ludvig, der elsker elektronisk musik og især Lady Gaga, mener dog, at der er en vigtig detalje, man skal huske om udseendet:

- Ja, det er vigtigt, men hvis man først er forelsket, så bliver personen altså også pænere i ens øjne. Men så længe man gør noget ud af sig selv, og sørger for at man selv synes, man er pæn, smitter det ofte af på omverdenen!

Hvordan synes du, at drenge vægter mellem udseende og personlighed?


Fra venstre: Ludvig, Alexander og Nicolas.

MegetMere