kærlighed

Drengepanel: Hvordan kan man se, at en dreng er forelsket?

Af Oliver Kokholm Ungermann 14. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du i tvivl om, hvordan en dreng ser ud eller opfører sig, når han er forelsket? Vores drengepanel giver dig svaret her!

Der er ikke noget at sige til, hvis du synes, det er lidt irriterende, at du ikke ved med sikkerhed, om ham den søde er forelsket i dig eller ej. Men ifølge vores superseje drengepanel, der denne gang består af Søren, Andreas og Patrick, er der tegn, du kan bide mærke i:

- Man kan tydeligt se, at en dreng er forelsket, når han bliver genert foran hende, og når han kigger på hende i smug. En dreng kan også begynde at skrive "hej" eller "hvad laver du", og hvis han virkelig er forelsket, holder han ikke op, før hun begynder at svare ham, fortæller Søren, der er 14 år, single og går til fodbold.

Læs også: Drengepanel - hvad er hot or not ved piger?

Andreas på 17, der kommer fra Viborg og er biseksuel, mener, at alderen også spiller en rolle:

- Alt afhængigt af drengens alder og modenhed, er det forskelligt, hvordan man reagerer. Unge fyre kan måske vise, at de er forelsket, ved at drille dig lidt i skolen for at få din opmærksomhed, fortæller han og forklarer også, at en forelsket dreng vælger dig fremfor hans venner.

Læs også: Drengepanel - hvad vil drenge helst lave med piger?

Men det er ikke kun de glade følelser og tegn, der kan vise det:

- Hvis han ofte vil være sammen med pigen, og han bliver jaloux, hver eneste gang hun snakker med en anden i lang tid ad gangen, er han forelsket, mener 16-årige Patrick fra Lolland, der har en kæreste, som han ser hver dag.

Hvordan lægger du mærke til, om en dreng er forelsket?

Fra venstre: Patrick, Søren og Andreas.

MegetMere