Identitet

Vi har mødt will.i.am

Af Nelli & Sofie 1. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nelli og Sofie er på sprogskole i London, og de har allerede fået en masse sjove oplevelser. De har blandt andet været så heldige at komme til pressekonference med will.i.am og skrive en masse seje artikler.

Her på sprogskolen i London får vi shoppet, spist og hygget os alle sammen. Efter meget kort tid er vi alle i harmoni med hinanden. Det føltes som om vi har kendt hinanden i mange år, og vi er alle sammen blevet rigtig tætte.

Læs også: London calling baby.

Vores shoppeture gør kun sammenholdet bedre - og især når pauserne foregår på Starbucks. Oftest bliver der købt en Iceblend (Mocha Cookie Crumble), som vi alle elsker. Der er nok blevet drukket over 10 kopper Iceblend fra hver af os med vores store trang til søde drikke og kage. Der bliver altid snakket og grinet en masse. Selv om vi tit bliver væk fra hinanden i jagten på tøj, er en shoppetur altid tilfredsstillende. For hver dag der går, bliver vi alle kun bedre venner, end vi er i forvejen.

Læs også: 10 nye venner for livet i London.

Hvis jeg skulle vælge et sted jeg helst ville shoppe, er det helt klart London. Det er ikke kun på grund af de fantastiske shoppesteder og lækre parker, det er også fordi folk er helt anderledes herovre. Hjemme i Danmark vil folk kigge hvis du er støre end alle modellerne, og du skal helst leve op til alle de skønhedsidealer, der er til piger på vores alder. Så hvis du går rundt i Primark, H&M eller New Look og tager en størrelse, der ikke vil passe de tynde modeller, er der ingen der kigger. Hvis der går én ned gennem gaden med den mærkeligste stil, er der ingen der vender sig om og kigger, så der er intet negativt ved at være meget anderledes i London.

Læs også: Sprogrejse i USA.

Én af de bedste dage på turen indtil videre, var helt klart Summeranza. Vi havde alle været meget spændte på at finde ud af, hvad vi skulle som VIP. I backstageteltet skulle vi alle sammen have vores VIP-skilte, og det hele var lidt mærkeligt fordi, der sad en masse vigtige mennesker sammen med os. Vi følte os især vigtige og på udebane til pressekonferencen, hvor vi skulle stille spørgsmål til det nye band, Luminites, og will.i.am og alle var lidt nervøse.
Spørgsmålene blev stillet, og vi fik et godt interview. Bagefter følte man sig endnu mere vigtig end da vi kom, for der var kommet nogle kendte franske skuespillere forbi - blandt andet én, der har været med i Gossip Girl. Der var en masse piger rundt om teltet, og de kiggede på os og så virkelig misundelige ud.

Efter en lang pressekonference skulle vi tilbage og se will.i.am. Det var svært at komme til for alle, men det var et godt show. Nogle af pigerne stod endda helt tæt på scenen med deres VIP-skilte og fik taget nogle gode billeder helt tæt på.
Alle havde dog også travlt med deres opgaver, som skulle være klar til bladet. Der blev interviewet, skrevet, vurderet will.i.am's performance på scenen og taget billeder. Alle havde travlt, og vejret var ikke så godt. Det regnede mest, men alligevel slog vi bare lejr i VIP-teltet.
Bagefter blev vi kørt hjem, med en god fornemmelse og godt humør, selv om vi var trætte.
Det havde været en god og lang dag, og alle havde nydt at være VIP. Det ville ikke skade at prøve det igen!

Læs også: Man behøver ikke altid være den bedste.

Vi er nu, efter meget shopping, hygge på Starbucks, artikelskrivning, blogging og museumsbesøg, ved at skulle hjem til Danmark igen.
Selv om det bliver meget rart at skulle hjem igen, vil vi helt sikkert savne hinandens selskab. Vi skilles snart og ses nok først igen til EF's Reunion Party i København, men inden vi skilles, skal vi lige fyre den max af til EF Disco her i London.

Efter alt, hvad vi har bygget op sammen, er det mærkeligt, at det hele snart stopper. Tiden i London har virkelig betydet rigtig meget for os alle sammen. At stå på egne ben, kommunikere med andre, skabe fantastiske venskaber og ikke mindst at udvikle vores sans for journalistik.
Nogle af os har måske fået mere blod på tanden, i forhold til at lave den banebrydende overskrift i et stort magasin en dag. Andre har måske fundet ud af, at de skal gå en anden vej.

Læs også: At have venner i andre lande.

MestLæste