vi unges blog

London calling baby

Af Kathrine Hjort og Mira Nikolajsen 24. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I samarbejde med EF Sprogrejser har Vi Unge sendt en flok piger af sted på sprogrejse i London. Læs deres andet blogindlæg fra turen her!

Vi er en gruppe piger, der er i London på journalistsprogrejse. Vi har nu været her i to uger, og der er kun en tilbage. Det har været to helt fantastiske og travle uger med en masse nye oplevelser.

I starten var det lidt svært, fordi der var rigtig mange ting, man skulle vænne sig til. Nye venner, nyt værelse, nye omgivelser, ny mad og helt nye vaner. Men efterhånden som tiden er gået, og vi har lært hinanden og stedet bedre at kende, er det virkelig fedt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 nye venner for livet i London

Hver dag har vi undervisning og to forskellige aktiviteter, så der sker hele tiden noget. For eksempel var vi i går i London Bridge Experience, som er et kæmpe og megauhyggeligt gyserhus. Vi var totalt skræmte, fordi vi havde hørt, at det skulle være Londons mest skræmmende gyserhus. For at komme derind skulle vi igennem en gyde, hvor der var meget svagt lys, og så lugtede der helt vildt af tis.

Efter vi havde fået fortalt nogle uhyggelige og klamme historier af nogle skuespillere, startede det rigtigt. Vi skulle gå i grupper af 12 gennem det mest skræmmende sted. Det var næsten helt mørkt, der lugtede ulækkert, der hang ting ned fra loftet, som man gik ind i, og det allerværste var, at der var skuespillere, som kun var der for at gøre os forskrækkede. Hvilket de gjorde virkelig godt. Da alle kom grinende ud, var vi helt hæse, fordi vi havde skreget så meget. Dette var bare en af de mange sjove oplevelser, vi har haft sammen..

Selv om vi allerede har været her i to uger nu, føles det kun som et par dage. Når man tænker tilbage på alle de mega sjove ting, vi har oplevet, går det op for én, hvor meget vi egentlig har nået, og man bliver næsten helt trist over, at der kun er en uge tilbage. I den næste og sidste uge glæder vi os helt vildt til, at vi skal se musical, til Brithton, på Madame Tussauds voksmuseum og besøge et modemagasin.

Læs også: Studieliv - Sprogrejse i USA