Mit liv

Uforglemmelig venindeferie

Af Line Sølvhøj Jensen 1. juli 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan er det lige, at dig og din veninde får en helt uforglemmelig ferie sammen? Her får du fem tips til, hvordan I får en venindesommer, I aldrig glemmer.

Hvis dig og din veninde har planlagt, at I skal på ferie sammen eller bare tøsehygge totalt meget, så venter der jer sikkert en sommer, I vil huske i lang tid. Men hvordan kan I gøre jeres sommer helt uforglemmelig? Her får du fem tips!

1. Skriv dagbog
Det er sjovt at skrive dagbog, men endnu mere sjovt er det faktisk at læse den om mange år. Skriv dagbog over de sjove, fjollede og vildt pinlige ting, som I laver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Skriv dagbog på nettet

2. Tag billeder
Og gerne rigtig mange! Så vil I altid kunne mindes jeres gode ferie sammen, når I kigger på billederne.

3. Lav en scrapbog
En scrapbog er en bog, hvor I sætter billeder og alt det, der har med jeres ferie at gøre, ind, for eksempel billetter fra I har været i Tivoli eller andre steder, et kort over den rute, I cyklede, og andre små udklip, der minder jer om ferien. Bagefter kan I skrive små kommentarer til som for eksempel: "Det var her, vi fik et megagrineflip" eller "Den dag spiste vi altså 3 is, ups!"

Læs også: Sådan får du råd til venindeferien

4. Lav et tema for ferien
Hvis I laver et tema for jeres ferie, så vil I altid kunne huske tilbage på dengang, hvor I havde:

• Skønhedsferie
• Fortælle hemmeligheder-ferie
• Den aktive ferie
• Makeover-ferien

Så snart der er en, som siger skønhed eller makeover, så vil I mindes jeres ferie.

5. Vær kreativ
Hvis I er rigtig kreative, kan I male et stort billede sammen med alt det, der minder jer om jeres ferie. Var der sol og sommer på ferien, så mal det i lyse og glade farver, og hvis vejret var lidt trist, så brug nogle flotte, mørke farver. I kan lime billeder eller sjove citater på, som I finder i forskellige blade og som minder jer om ferien.

Læs også: 15 ideer til en venindedag

MestLæste