Vi Unge

Skriv dagbog på nettet

Af Line Sølvhøj Jensen 12. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du godt kan lide at skrive dagbog og gerne vil dele dine tanker med andre, så skal du måske have din egen blog!

En blog er ligesom en dagbog. Forskellen er bare, at en dagbog er hemmelig, og det er kun dig, der kan læse i den. Når du har en blog, så skriver du derimod på nettet, og alle andre kan læse det, du skriver.

Læs også: Lav din egen blog.

Grunden til, at mange får deres egen blog, er fordi, de gerne vil dele deres tanker og interesser med andre. Der findes mange forskellige slags blogs, og de kan handle om alt fra mode, sundhed, kærlighed, musik, film eller noget helt sjette. Det vigtigste er, at du skriver om noget, som du interesserer dig for.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvorfor have en blog?

• Det er lidt lettere at skrive på nettet og lægge billeder på din blog end at skulle klippe-klistre i en bog.

• Du kan få respons på det, du skriver, fordi andre kan læse det. Måske skriver dine veninder søde kommentarer til dig, som kan gøre dig megaglad, eller du kan få nogle gode råd fra andre omkring de emner, du blogger om.

• Hvis du er rigtig dygtig til noget, som du vælger at blogge om, så kan du måske blive "opdaget" på nettet og få en karriere inden for det, du interesserer dig for.

• Du kan få nye venner, fordi andre, der interesserer sig for det, du blogger om, kan læse, hvad du skriver. På den måde kan I finde ud af, at I har rigtig meget tilfælles.

• Det er en supergod måde at fortælle dine venner og måske din familie om de ting, der sker i dit liv.

Vil du prøve at skrive et blogindlæg?
Hvis du vil prøve, hvordan det er at skrive et blogindlæg, så har du muligheden på Læsernes blog. Skriv et indlæg og send det i en mail til redaktionen@viunge.dk. Husk at sende et billede med, som vi kan bruge sammen med blogindlægget.

Læs også: Skal din blog være megapopulær?

MestLæste