Mit liv

14 ideer til den bedste venindedag

Af Sara Wilkins 29. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det slut med at kede sig på en søndag! Læs med her og få 14 ideer til, hvad du kan lave med din veninde, når I keder jer.

1. Skønhedsdate
Det er altid nemmere at lakere negle og plukke øjenbryn, hvis du har en god veninde ved din side, som kan hjælpe dig. Eksperimenter med seje nye hårfrisurer på hinanden, læg ansigtsmasker og tag et dejligt, langt fodbad. Man kan føle sig som et helt nyt menneske efter sådan en omgang forkælelse!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Køkkensjov
Hvorfor ikke bruge en hyggelig eftermiddag med din veninde i køkkenet? Bag nogle lækre bananmuffins eller den bedste Kit Kat-brownie, og lav noget varm kakao, mens I snakker om livet. Spis den lækre kage, mens I stener alle de gode eftermiddags-serier på sofaen!

3. Tag på udflugt!
Hvorfor ikke lave noget sjovt og anderledes? Det koster lidt penge, men en tur i bowlingcentret, din lokale skøjtehal eller i tivoli er altid en sjov oplevelse! Prøv dine grænser af, og skab nogle fede minder med din bedste veninde under armen.

Test du selv: Er du en god veninde?

4. God gerning
Hvorfor ikke få ordnet dagens gode gerning? Meld jer som indsamlere til Røde Kors eller Kræftens Bekæmpelse. I vil helt sikkert have det rigtig godt med jer selv bagefter og kan være stolte af, at I har gjort en forskel.

5. Biograf
Der findes ikke noget hyggeligere end at tage i biografen med en god veninde. Køb en masse popcorn og slik, og læn jer tilbage i sædet, mens I drømmer jer væk til en anden verden.

6. Vær kreativ!
Find papir og blyanter frem, og tegn portrætter af hinanden, eller lav fine smykker eller hårspænder, mens I hygger, slapper af og vender verdenssituationen.

Læs også: Sund venindehygge.

7. Shoppetur
Brug lommepengene i din yndlingsbutik eller lokale genbrugs sammen med din veninde. Hun vil altid give dig sin ærlige mening og kan hjælpe med at spotte, hvilke items der lige er din stil.

8. Ryd op!
Ok, det lyder måske helt vildt kedeligt - men hvis du alligevel skal have ryddet op på værelset, hvorfor så ikke få din veninde til at hjælpe dig? Smid gammel, brugt makeup ud og sorter dit tøj og alle dine Vi Unge-blade. Vær kreative og indret et fedt nyt værelse - to hoveder tænker jo meget bedre end et!

9. Ud i naturen
Hvis du ikke har fået snakket med din veninde i et stykke tid, er det en rigtig god idé at gå en tur i en park eller ved stranden. Det er dejligt afslappende at være udenfor, og I kommer helt sikkert til at få snakket igennem alle de tanker, der kører rundt i hovederne på jer.

10. Loppemarked
Ryd op i alt det gamle børneragelse, du alligevel aldrig bruger mere, og sæt en stand op ude på vejen. Sæt priser på alt dit gamle tøj og dine aflagte bamser - hvem ved, måske har du noget, som naboens små piger ville blive rigtig glade for?

11. Vær aktiv!
Det er altid godt at røre sig! Hvad med at hive din veninde med ned i den lokale svømmehal, til fodboldbanerne eller ud på løbetur? I kan også sætte noget fed dansemusik på og lave en sej dans hjemme i stuen. Bagefter er I sikkert rigtig sultne, så hvad med at lave nogle snacks - eller måske en frisk frugtsmoothie?

Test dig selv: Hvem er din veninde i stjerneland?

12. Spil et spil
Brætspil hører ikke kun til på kedelige sommerhusture med familien. Hiv det gamle Matador, Kalaha og Bagammon frem derhjemme, og hyg dig med din veninde. Det bliver sjovere, hvis I spiller om noget - taberen kan for eksempel fortælle en spændende hemmelighed.

13. MARATON!
Hvorfor ikke bruge timevis i selskab med Archie, Jughead og Betty? Når I er færdige med det, kan I jo passende starte et FRIENDS-Maraton, he, he.

14. Lav en picnic
Hiv din mors gamle kurv frem og fyld den med lækre hjemmelavede sandwich, friske jordbær og slik. Sæt dig et hyggeligt sted ude i naturen med din bedste veninde, så I kan være helt for jer selv. Husk en masse Vi Unge blade, så I kan teste hinanden!