Mad & opskrifter

Opskrift: Nem og lækker Kit Kat-brownie

Af Stine Kærsgaard 4. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Namme-namme-nam! Vi skal helt sikkert prøve at lave den her nemme dessert!

Mangler du inspiration til en lækker weekend-kage? Den her får seriøst vores tænder til at løbe i vand, da den er baseret på nogle af de bedste ting i verden; brownie og Kit Kat!

Læs også: Verdens lækreste Oreo-kugler

Det, du først skal gøre, er at lave en brownie-dej. Find en opskrift her. Efterfølgende kan du så lægge et lag af Kit Kats i midten af dejen, som fordeles i et kagefad. Se herunder i videoen, hvordan du gør!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Romkugler - lav dem med veninderne

Kagen ser superyummi ud, og de lækre Kit Kats skulle eftersigende stadig beholde deres sprødhed på trods af bagningen. Det skal da prøves!

Her i galleriet kan du se seks nødder, som holder dig sund:

6nødder,derholderdigsund

HasselnødderSpiser du hasselnødder, kan du være sikker på at få stoffet magnesium, som er et mineral, der sikrer, at du kan bruge dine muskler på normal vis, og at dit hjerte har det godt. Ud over det har hasselnødder også et højt indhold af B-vitaminet folat, og studier har faktisk vist, at sportsfolk præsterer bedre og er mere udholdende, hvis de har fået tilstrækkeligt med folat.
Foto: Shutterstock
ParanødderDen store paranød har et højt indhold af stoffet selen, som blandt andet hjælper dig med at rense din krop for skadelige stoffer som for eksempel kviksølv. Kroppen bruger desuden selen til at producere en form for antioxidanter, som beskytter dine celler mod skader.
Foto: Shutterstock
ValnødderValnødden er en af de nødder, som indeholder rigtig mange antioxidanter, hvilket er supersundt for dig. Samtidig er de så smarte, at de øger indholdet af stoffet melatonin, som får dig til at sove godt!
Foto: Shutterstock
Pistacienødder De lækre, grønne pistacienødder indeholder lidt færre kalorier end mange andre nødder. Samtidig har de også et højt indhold af stoffet lutein, som er godt for dine øjne og din hud. Hvis de skal være rigtig sunde, skal du dog undgå de saltede.
Foto: Shutterstock
Pekannødder Pekannødder er små sundhedsmirakler, da de indeholder mere end 19 forskellige vitaminer og mineraler! Nødderne har et højt indhold af E-vitamin, som styrker din hud.
Foto: Shutterstock
Mandler Mandler er geniale som mellemmåltid, da de indeholder masser af kostfibre og protein, som holder dig mæt i lang tid. Samtidig kan man finde store mænger af de såkaldte monoumættede fedtsyrer, som modvirker mavefedt.
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste