Mit liv

Sådan får du råd til venindeferien

Af Line Sølvhøj Jensen 18. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne på ferie med din veninde? Men har du ikke ret mange penge? Vi guider dig til, hvad du kan gøre her.

Hvis dig og din veninde har snakket om, at I gerne vil på ferie sammen, så læs med her. Vi guider jer nemlig til, hvordan I får råd til en fed venindeferie sammen.

Byt tøj
Det kan være svært at lade vær med at shoppe tøj i flere måneder, men hvis du nu bytter tøj med din veninde, så føles det som om, I begge to får en masse nyt tøj, og så bliver I måske ikke helt så fristet til at shoppe tøj.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sommerferiejob
Få jer et sommerferiejob, så I begge to kan tjene lidt ekstra til jeres ferie. Hvis du kender en, der skal konfirmeres, så kan du også tilbyde at hjælpe med at servere, så du kan tjene lidt penge. Du kan også hjælpe andre med deres lektier, passe børn eller måske gøre rent.

Drop biffen og caféturen
I stedet for at købe dyre smoothies på en café, så lav nogen derhjemme. Og selv om I selvfølgelig ikke kan se de nyeste film derhjemme, så overvej lige om I ikke hellere skal spare pengene til jeres ferie, og så kan I jo se filmene, når de udkommer på dvd.

Snup cyklen
Nu hvor det gode vejr er ved at komme frem, så drop dit månedskort til bussen og tag i stedet din cykel. Pengene, du sparer, kan du putte lige ned i opsparingsbøtten!

Find billige løsninger
I stedet for at gå til frisøren, så bliv klippet på en frisørskole, hvor det er meget billigere, Og hvis du plejer at få en ansigtsbehandling, så kan du spare mange penge ved at gøre det på en kosmetologskole.

Spar op
Hver gang du får lommepenge eller løn, så læg lidt penge til side. Men gør det i starten af måneden, for ellers bliver du måske fristet til at bruge pengene i løbet af måneden.

Få flere råd til, hvordan du kan spare penge her.

3 ideer til gode venindeferier:

• Tag på telttur sammen. Det er superhyggeligt, og så er det jo også ret billigt.

• Snak med jeres forældre, om de kender nogen, der har en lejlighed, I kan låne. Måske er der nogen, der har en fed lejlighed i Berlin, Malmø eller bare et andet sted i Dnmark, som I kan låne.

• Tag på cykeltur sammen. Det er smadder hyggeligt, og hvis jeres forældre ikke er så vilde med, at I tager for langt væk, så er en cykeltur jo perfekt, fordi I sikkert ikke cykler mere end 50 kilometer væk.

Læs også: Hvor godt kender du din veninde - og omvendt?

MestLæste