Mit liv

Hvor godt kender du din veninde - om omvendt?

Af Lea Hestelund 23. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I kender hinanden ud og ind og kan snakke om alt mellem himmel og jord! Men hvor godt kender du egentlig din bedste veninde? Lav øvelsen og find ud af det!

Sådan gør I:
Når I skal tage venindetesten, skal I begge to have et stykke papir og en blyant ved hånden. E god ide ér at sætte jer ryg til ryg, mens en af jer læser spørgsmålene højt. Når I har svaret på dem alle, bytter I papir og sætter hakker ved de spørgsmål, den anden har svaret rigtigt på. Tæl til sidst sammen og se, hvem der kender hvem bedst…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Du er ude at shoppe med din bedste veninde. Hun har prøvet den samme top i alle regnbuens farver. Hvilken farve ender hun med at vælge?

2. Det er søndag og dig og din veninde skal slappe helt af med slik og en god film. Hvilken slags slik er det første, din veninde kaster sig over i "bland selv afdelingen"?

Læs også: Lav lækre frugtspyd

3. Dig og din bedste veninde sidder og diskuterer fyre, og hun fortæller dig om den første fyr, hun nogensinde har kysset. Hvad hedder han?

4. I skolen skal I fortælle om, hvad I godt kunne tænke jer at arbejde med, når I bliver lidt ældre. Hvad svarer din veninde?

5. Du er alene hjemme, og du har inviteret din veninde over på middag. For at gøre hende rigtig glad, laver du hendes yndlingsret. Hvad laver du?

6. I er til fest, og din veninde synes ikke, det er fedt at høre Sussi og Leo. Hvilken cd går hun op og sætter på anlægget i stedet for?

Læs vores musikanmeldelser

7. Du sidder sammen med din bedste veninde og kigger i Vi Unge, det er vildt fedt! Hvilken side er helt klart det allerførste, hun læser?

8. Der findes adskillige rigtig lækre kendte fyre. Men hvis din bedste veninde skal vælge den dejligste - hvem vælger hun så?

9. Din veninde er syg, og du har bestemt dig for at hygge lidt om hende. Derfor lejer du hendes yndlingsfilm i Blockbuster. Hvilken film lejer du?

10. Når man er bedste veninder, ved man helt sikkert, hvad hinandens søskende og forældre hedder. Nævn navnene på alle din bedste venindes familiemedlemmer.

11. Du har helt sikkert en idé om, hvor stor eller lille din bedste veninde er. Skriv størrelsen ned på din bedste venindes sko, bukser, bluse og bh.

Se også: Street style

12. Der findes ikke noget bedre end at få blomster af nogen, man holder af. Hvis du skulle købe en buket blomster til din veninde, hvilke blomster køber du så?

13. Din veninde og dig sidder og laver en liste over hvilke fyre på skolen, der kunne blive jeres næste kærester. Hvem skriver din veninde med det samme på førstepladsen?

14. Hvis din bedste veninde skulle vælge en supermodel, en popstjerne eller en skuespiller, hun helst ville ligne, hvem ville hun så vælge?

15. Det er ikke altid, man får sagt, hvorfor man er glad for sin bedste veninde. Ved du egentlig, hvad din veninde ville sige om dig?

Læs mere om veninder