Det sker

Sådan får du råd til en iPhone

Af Line Sølvhøj Jensen 3. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du om at få en iPhone, men har du ikke lige pengene til det? Her får du ti tips til, hvordan du endelig får råd til en fed iPhone.

1. Gå i Panduro og køb ting, så du kan lave gaver selv. Gaver er tit meget mere personlige, hvis de er lavet selv, og så kan du altså spare flere hundrede kroner på gaver til din mor, søster og veninder, hvis du laver dem selv.

2. Hver gang du får løn eller lommepenge, så læg lidt til side, så du langsomt får lavet en lille opsparing. Her kan du få flere råd til, hvordan du lærer at bruge færre penge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Få din mor til at klippe spidserne af dit hår, så du ikke skal bruge penge på en frisør. Og nu hvor sommeren er på vej, så får dit hår et naturligt lyst skær, så du skal heller ikke bruge penge på at få lavet striber. Du sparer hurtigt 500 kroner på den måned.

4. Overtal dine veninder til, at I hygger hjemme i stedet for at gå på café eller tage i biffen. Der er virkelig mange penge at spare, og helt ærligt - er det så ikke bare det at være sammen, der tæller?

5. I stedet for at sms'e eller ringe til dine venner, så brug chatten på Facebook eller MSN. Det er jo helt gratis!

6. Gå efter udsalg eller nethops med billigt tøj, når du skal shoppe. Alt efter hvor meget du shopper, så sparer du hurtigt rigtig mange penge. Og så kan det faktisk gå lidt sport i at finde fede udsalgsting.

7. Er du medlem af et træningscenter, som du lidt for sjældent får brugt? Så meld dig ud, og løb eller cykl en tur i stedet for. Det koster jo ingenting, og nu hvor det er begyndt at blive varmt udenfor, så er det faktisk også rarere at komme udenfor end at stå i et varmt træningscenter.

8. Benyt dig af de mange gratis ting, der sker rundt omkring. Du kan faktisk finde mange gratis koncerter, du kan tage til, eller hvad med at prøve Zulu Sommerbio, hvor du kan se gratis film under en åben sommerhimmel?

9. I stedet for at købe dyre makeupmærker, så køb nogle af de billigere produkter, som du kan få i supermarkeder eller i Matas. Her kan du læse mere om, hvordan du bliver lækker, uden at det koster.

10. Tjek tilbudsaviserne fra de forskellige supermarkeder. Du kan tit finde fede accessories, seje sko og fedt tøj, som jo er ret meget billigere end, hvis du køber det i rigtige sko- eller tøjforretninger.

Læs også: Sådan får du råd til en designertaske

MestLæste