Mit liv

Her kan du finde en veninde

Af Rikke Rudbæk 17. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du om nye veninder? Og har du svært ved at finde ud af, hvordan du egentlig får nogle nye veninder? Så læs med her, hvor du får en guide til at skabe nye venskaber.

Hvis du godt kunne tænke dig at få nye eller flere veninder, gælder det om selv at komme ud af busken. Og det er faktisk slet ikke så svært, som det lyder. For hvis du følger de seks tips herunder, venter de nye veninder lige om hjørnet.

Læs også: Er din bedste ven en dreng?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Meld dig til en sport
Det er en oplagt mulighed, at du melder dig til en sport for at komme i kontakt med nogle nye, nice tøser. Hvis du vælger en holdsport som for eksempel håndbold eller volley, kommer du til at se pigerne flere gange om ugen til både kamp og træning, og eftersom der er et helt særligt sammenhold på sådan et hold, er der stor sandsynlighed for, at dine nye bedste venner findes her.

Gå i ungdomsklub
Du får ikke mange nye venner ved at hænge ud med dine forældre derhjemme. Derfor: Meld dig ind i den lokale ungdomsklub, og sørg for at komme af sted et par gange om ugen. Her møder du dine klassekammerater uden for skoletiden, og I kan lære hinanden at kende på en helt ny måde. Derudover er der endda mulighed for, at du lærer nogle nye, spændende piger at kende. Hvad venter du på?

Læs også: Grin med din veninde.

Gør noget, du ikke tør
Hvis du gør, som du plejer, sker der ikke noget nyt. Opsøg derfor folk, du slet ikke kender. Spørg din kusine, om du må komme med hende til klassefest eller sig ja, næste gang en af pigerne fra klassen inviterer dig med til fest hos sin venindes fætters underbo (eller en anden, du ikke kender i forvejen!).

Led på nettet
Hvis du ikke er så vild med at møde nye mennesker ansigt til ansigt, er nettet måske noget for dig. Der findes masser af debatforums, hvor du kan skabe nye venskaber, og ellers er der jo altid facebook. Har du fået ansøgt hende, du snakkede godt med på din sommerferie?

Læs også: Fra veninder til bedste veninder.

Opsøg veninders veninder
Hvis du allerede kender nogle søde tøser gennem dine nuværende veninder, hvorfor så ikke spørge dem, om de har lyst til at lave noget sammen? Det gælder selvfølgelig om at passe på, at din veninde ikke føler, du prøver at stjæle hendes veninder. Men så længe I bare ses engang imellem, kan der ikke ske noget ved det. Måske kan I endda hænge ud alle tre sammen. Bonus!

Tag kontakt til en, du kender
Måske behøver du slet ikke kigge så langt for at få et godt venskab. Måske er din nye bedste veninde nemlig din gamle bedste veninde. Forvirret? Så hør her: Overvej, om der er piger fra din fortid, som du kunne genoptage kontakten til. I kender hinanden i forvejen, så du er allerede et skridt foran. Det er jo perfekt!

MestLæste