Mit liv

Din veninde er fantastisk, fordi..

Af Katrine Lund 25. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er helt fantastisk med veninder, og der er bare så mange grunde til, at en veninde er helt fantastisk!

Det her er bare nogle af grundene...

- Hun er der altid for dig, når du har brug for en at græde ud hos, og omvendt er du der også for hende. Det er dejligt at have en veninde, man altid kan regne med!

- I har det altid sjovt sammen og finder på superskøre, underlige og sjove ting, som hele tiden giver jer de største grineanfald. Og det er sundt at grine, så bliv ved med det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Du altid kan ringe til hende og få en sludder eller en alvorlig samtale, når du har brug for én at snakke med. Hun vil helt klart elske at snakke med dig, og I kan jo snakke i timevis.

Læs også: Har din veninde der godt?

- I kan snakke om fyre, dumme forældre, kærlighed og hemmeligheder, som I ikke siger til andre, men I ved, at I kan stole på hinanden. Og det er altså rigtig rart at have en at betro sig til indimellem.

- Du kan holde hende ud i lang tid af gangen, og I har det sjovt, også når I har været på ferie i en uge. I har stadig noget at snakke om, og keder jer overhovedet ikke!

- Hun kender dig nærmest bedre end dig selv og kan derfor hjælpe og rådgive dig i situationer, hvor du selv er i tvivl om, hvad du skal gøre.

Læs også: Den BEDSTE veninde

- Du kan sige til hende, hvis hun gør noget, der irriterer dig, eller som du synes, er dumt. Som veninder bliver man nogle gange nødt til at fortælle hinanden ting, som kan gøre ondt.

- I kan dele så mange oplevelser sammen og få de bedste minder, som I kan snakke om igen og igen. Måske har en af jer gjort noget vildt pinligt, eller også var I måske bare til den vildeste koncert sammen.

- Hun er bare den bedste at hygge sammen med. I kan holde wellnessaftener, videoaftener og pyjamaspartys. Eller hvad med at gøre jer superlækre inden klassefesten?

- Hun kan lide dig for den, du er! Det vigtigste i et venskab er, at man kan lide hinanden, som den man er, og at man ikke vil prøve at lave hinanden om. Så hvis din veninde kan lide dig, som du er, så er hun da fantastisk!

Læs også: Grin med din veninde

Kan I komme på flere?

MestLæste