Mit liv

Den BEDSTE veninde

Af Line Sølvhøj Jensen 6. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I er bedste veninder og holder sammen i tykt og tyndt. Intet kan skille jer ad! Men husker du at vise din bedste veninde, hvor meget hun betyder for dig?

Selv om I er hinandens bedste veninder og ikke kan forestille jer et liv uden hinanden, så skal jeres venskab plejes og passes, for at det holdes i live. Her får du otte råd til at pleje jeres venskab og vise din veninde, at hun er den bedste.

Læs også: Er I bedste veninder

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Overrask hende
Elsker du ikke også at blive overrasket? Og hvem kender din veninde bedre end dig? Overrask hende med noget, du ved, hun bliver glad for. Du kan købe billetter til en fed koncert, inviter hende på middag og lav hendes livret, "bortfør" hende til en tur i Tivoli eller noget helt fjerde. Kun du ved, hvad der kan overraske din veninde!

2. Forkæl hende
Der er ikke noget bedre end at blive forkælet, og det synes din veninde helt sikkert også! Planlæg en rigtig tøsedag, hvor I får ordnet negle, hår, lægger ansigtsmasker osv. I kan gøre det hjemme med jeres egne skønhedsprodukter.

Læs også: Gaveideer til veninden

3. Vær der for hende
Din veninde har allermest brug for dig, når hun er ked af det, sur eller har oplevet noget helt fantastisk. Derfor er det vigtigt, at du altid er der for hende. Det gør dig til en rigtig god veninde!

Husk!
Du behøver ikke at bruge tonsvis af penge på gaver for at gøre din veninde glad. Omsorg, støtte, knus og søde breve eller sms'er er nok til at fortælle hende, at hun er den bedste veninde.

4. Fortæl hende det
Sms'er er hyggelige. Send en sms til din veninde en gang imellem. Skal du se hende om aftenen, så skriv til hende, at du glæder dig til at se hende.

5. Traditioner
Højtider er altid en god anledning til at give en gave. Hvorfor ikke give din veninde et påskeæg, et fastelavnsris med hendes yndlingsslik eller et flot julehjerte, som hun kan kigge på hvert år til jul og som minder hende om dig?

Læs også: 10 gode veninde-traditioner

6. Hvordan har hun det?
Hav altid følehornene ude og fornem, hvordan din veninde har det. Virker hun ked af det, så giv hende et stort knus. Har hun brug for at være alene, så kan du sige til hende, at du er der, hvis hun har brug for dig.

7. Blomster og breve
- er fantastiske at kommer hjem til. Send din veninde et sjovt eller sødt brev, der minder hende om jeres mange oplevelser sammen. Du kan også bestille en flot buket blomster til hende, som venter foran døren, når hun kommer hjem.

8. Støt hende
Hvis hun bliver drillet eller er ude for noget pinligt, så er det vigtigt, at du er der for hende. Hvis nogen bagtaler hende, så forsvar hende eller bland dig helt uden om. Hun skal vide, at du altid støtter hende.

Læs også: Pas på din veninde