Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 49)

Af Redaktionen 3. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er endelig december, og der er ikke mange dage tilbage af 2018. Mon du afslutter året på en god måde? Læs dit horoskop og find ud af det.

Den bedste tid på året er her endelig! Det er december, og man kan allerede mærke julestemningen over det hele. En af de bedste ting ved december er jo helt sikkert, at der sker så meget i byen med julemarkeder, god shopping og ekstra meget hygge. Men hvordan bliver din første uge i december?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skal du på date med en sød fyr eller pige, hvor I skal på stå skøjter og drikke varm kakao? Eller måske er det nu, du skal optjene gode point hos din familie og tage dem med på julemarked?

Læs også: What! Findes der 13 stjernetegn

Uanset, så bliver denne første uge af december en uge, hvor der sker helt vildt meget for alle stjernetegnene.

Find dit horoskop i galleriet og find ud af, hvad ugen har at byde på for dig.

Ugens horoskoper (uge 49):

Ugenshoroskoper(uge49)2018

Du har fokuseret rigtig meget på skole den sidste tid, heldigvis er der snart ferie. Der er gode mulighed for at få en flirt i december. Så måske skal du bare springe ud i det og invitere dit crush ud at skøjte – december er jo hjerternes tid.Ugens råd: Det er nu, eller aldrig.
Foto: Shutterstock
Puha – du kan endelig ånde lettet op. Du går en stille uge i møde, efter flere uger med kaos. Det er den perfekte tid til at aftale et par hyggelige projekter med dine veninder, som du kan glæde dig til. Men du kan blive tvunget til at vælge mellem dine veninder og dit crush.Ugens råd: Start december ud med at slappe af.
Foto: Shutterstock
Du er et stort rod indeni, men heldigvis kan man ikke se det på dig. Du har brug for at komme ud med dine frustrationer og tanker. Men det er som om, at ingen har tid til dig i den travle juletid. Det kan dog være den perfekte mulighed for at søge opmærksomhed hos din familie.Ugens råd: Fortæl en veninde, hvordan du har det.
Foto: Shutterstock
Du vil føle dig mere utålmodig end, du plejer i denne uge. Der er nogen, som spreder usande rygter om dig – og det skal man ikke gøre mod en løve! Hvis du konfronterer personen, bør du ikke gøre det personligt. Det kan nemlig skade dit image.Ugens råd: Brug din charme.
Foto: Shutterstock
I denne uge skal der ikke meget til, før du bliver irriteret. Det er vigtigt, at du vælger dine kampe og ikke lader dit temperament styrer dig. Heldigvis, kan dine veninder hjælpe dig med at slappe af, så du ikke gør noget, som du kommer til at fortryde.Ugens råd: Hold hovedet koldt.
Foto: Shutterstock
Denne uge er perfekt til at planlægge din fremtid. Du vil gerne opleve nye ting i 2019, men kan ikke helt beslutte dig for hvad det skal være. Dine store ambitioner kan være svære at føre ud i livet, specielt hvis dine forældre ikke er med på dine idéer.Ugens råd: Gør noget, for at udfordre dig selv.
Foto: Shutterstock
Dine sunde fornuft kommer på prøve i denne uge. Du har mest lyst til at droppe alle dine aftaler, for at ligge derhjemme og se Netflix. Men du ved godt, at når man lover noget, så skal man holde det. Måske skal du lære at sige nej, hvis du allerede i forvejen ved, at det ikke er noget, du har lyst til.Ugens råd: Spørg dine forældre om råd.
Foto: Shutterstock
Et rygte har fanget din opmærksomhed, og du er vildt nysgerrig. Derfor kan du ikke lade være med at spørge rundt efter flere information selv om, at du ved, det ikke er god stil. Men pludselig vender situationen, og du må holde kortene tæt på hånden, for ikke at blive afsløret. Ugens råd: Hold din nysgerrighed for dig selv.
Foto: Shutterstock
Du er igen havnet i denne samme situation, som du altid kommer i – hvornår lærer du det? Men denne gang kan du bryde mønstret ved vise, at du er blevet bedre til at tackle tingene, og du kan holde hovedet koldt. Pas på, du ikke lader situationen ødelægge din uge, du skal nok klare den!Ugens råd: Invitér din veninder over og få rådgivning om situationen.
Foto: Shutterstock
Du har ikke lyst til gå glip af noget socialt i denne uge, men det kan være svært at nå det hele. Der er mange, som trækker i dig, og du kan ikke finde ud af, hvilke aftaler du skal vælge imellem. En mulighed for at være sammen med dit crush opstår, men tør du springe ud i det?Ugens råd: Mærk efter, hvad der er vigtigt for dig.
Foto: Shutterstock
Du kan slet ikke styrer dit temperament i denne uge! Det er som om, at din familie ikke selv kan se, at de er super irriterende. Heldigvis går dagene hurtigt, og du vil falde mere til ro i den sidste del af ugen. Dine veninder kan hjælpe dig med at sætte tingene i perspektiv, så du ikke river hovedet af dine forældre.Ugens råd: Hav tålmodighed med din familie.
Foto: Shutterstock
Du har brug for at få afslutning på et gammelt skænderi med en bekendt eller veninde. Det er som om, at I ikke helt fik lukket sagen sidst. Du er i hvert fald ikke helt tilfreds med resultatet. Forbered dig på, at du skal bruge meget energi på at løse situationen.Ugens råd: Afgør, om du vil have personen i dit liv.
Foto: Shutterstock