Stjernetegn
Horoskoper & astro

What! Findes der 13. stjernetegn?!

Af Louise Haack 23. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, det her havde vi virkelig ikke set komme, men der findes faktisk et 13. stjernetegn!

Indtil nu har vi altid troet, at der fandtes 12 stjernetegn, men nu viser det sig, at der faktisk er et 13. stjernetegn, som bare har været glemt i vildt mange år.

Amerikanske forskere fra NASA har nemlig bevist, at der findes et mystisk 13. stjernetegn, der laver rav i alt, hvad vi vidste om alle de andre stjernetegn.

Læs også: Hvad er astrologi?

Det viser sig nemlig, at hvis man er født mellem den 29. november og den 17. december, så er man født i det, der hedder ”slangeholderens tegn”! Derfor kan man altså pludselig finde ud af, at man slet ikke er født i det stjernetegn, man ellers altid har troet, for alle de andre stjernetegns datoer har rykket sig, når der skal være plads til det nye.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Wow! Det er altså lidt vildt! Men selv om man nu har fundet ud af, at der er et ekstra stjernetegn, så bliver man altså ved med kun at have 12 officielle stjernetegn.

Prøv alligevel at se, om du stadig er det stjernetegn, du altid har troet – eller om du måske i virkeligheden er et helt andet - lige her på en opdateret liste:

Stenbukken: 20. januar – 16. februar

Vandmanden: 16. februar – 11. marts

Fisken: 11. marts – 18. april

Vædderen: 18. april – 13. maj

Tyren: 13. maj – 21. juni

Tvillingerne: 21. juni – 20. juli

Krebsen: 20. juli – 10. august

Løven: 10. august – 16. september

Jomfruen: 16. september – 14. oktober

Vægten: 14. oktober – 23. november

Skorpionen: 23. november – 29. november

Slangeholderen: 29. november – 17. december

Skytten: 17. december – 20. januar

Find ud af, hvilket Instagram-filter der passer til dit stjernetegn her:

HvilketInsta-filterpassertilditstjernetegn?

Væddere er super nysgerrige og impulsive og derfor passer X Pro-filteret perfekt til dem. Filteret, som lysner lidt i midten og er mørkere i kanterne, giver nemlig lidt et tunnel-look, og det passer til personer, som gerne vil frem i verden.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen
Som tyr vil man gerne skille dig ud, uden at andre lægger alt for meget mærke til det. Valencia-filtret lysner huden lidt, og får den til at se frisk ud. Filtret er altså perfekt til at fremhæve den naturlige skønhed.
Tvillinger har det bedst, når de får nye udfordringer og har en masse mennesker omkring sig. Da blå er en ”kommunikations-farve”, passer Nashville-filtret perfekt til dem.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen
Krebsen er meget loyal og beskyttende over for venner og familie. Earlybird-filteret giver varme til billeder og fungerer godt for en, der gerne vil vise sin kærlighed til sit hjem, sin familie og andre vigtige traditioner.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen
Løver kan generelt ret godt lide at være i centrum, og derfor passer Inkwell perfekt til dem. Det sort-hvide filter både lysner og fremhæver alle dine farver i billedet og får personen til at fremstå stærk.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen
Vægten søger konstant balance og harmoni i sit liv. Hvis vægten ser andre have en konflikt, er den altid parat til at springe ind og hjælpe med at løse problemerne. Brennan-filtret er perfekt for vægten, da de gyldne toner og mørke skygger viser, at personen altid har håb på trods af mørke situationer.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen
Skorpioner er både private mennesker, men samtidig også en type, man altid kan regne med. Charmes-filterets mørke skygger repræsenterer skorpionens behov for privatliv, mens de lyse fremhævelser symboliserer den omsorgsfulde side, som skorpionen også har.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen
Skytter er frie og kan hurtigt føle, at de keder sig, hvis livet bliver en rutine. Derfor er skytter altid på jagt efter nye, gode ting. Man kan sammenligne skytten med lysets stråler, som konstant bevæger sig og er ”på vej”, og Toaster-filtrets illusion af solopgang og solnedgang passer derfor perfekt til skytten.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen
Stenbukke vil gøre alt for at opnå sine drømme. Moon-filterets markante kontraster i sort-hvid-formatet repræsenterer, at stenbukken både er en drømmer og meget ambitiøs.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen
Vandmanden en trendsætter af natur. Vandmænd skal have et filter, som sikrer, at deres billeder skiller sig ud, og derfor er Brooklyn-filteret perfekt for dem.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen
Jomfruer er ret praktiske mennesker, som ser verden i sort-hvid. Inkwell-filterets kontraster i sort og hvid repræsenterer jomfruens selvsikkerhed og ligefremme personlighed.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen
Fisk er meget kreative og gode til at forestille sig nye måder at gøre tingene på, og derfor skal de have et filter, som tager dem til en drømmeverden. Kelvins orange-retro-look passer derfor perfekt til fisken.
Foto: Shutterstock Kilde: Seventeen

Læs mere om

MestLæste