Horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 44)

Af Redaktionen 31. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs ugens horoskop og find ud af, om du for eksempel møder den eneste ene eller oplever succes i skolen.

Er det i denne uge, at du skal fortælle dit crush, hvad du egentlig føler for ham/hende? Eller hvordan skal du takle din familie? Hver uge får du horoskoper, som du kan bruge, hvis du har lyst.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Hvem ved, måske er det DIN lykkeuge?!

Find dit stjernetegn i galleriet herunder og find ud af, hvad dit uge-horoskop afslører:

Horoskopuge44

Skriv ned, hvad du drømmer om natten, og se, om der er nogle tegn til dig i dine egne drømme. Vær kreativ, og sæt gang i alle dine idéer.Ugens råd: Lav det, som gør dig glad.
Der er risiko for en konflikt i løbet af ugen. Derfor er det vigtigt, at du undgår alt, hvad der hedder sladder, mobning og bagtalelse (det er selvfølgelig aldrig godt).Ugens råd: Vær forstående over for andre.
Det er i denne uge, at du skal være kreativ. Brug din fantasi til at lave alt muligt spændende. Det kan endda være, at der er nogen, der synes, du er så sej, at de gerne vil lære det, du kan!Ugens råd: Lær fra dig.
Du bliver glad af at være sammen med dine søskende eller din familie generelt. Vær kreativ, lav noget nyt, og lad dig inspirere af nogle, der har lidt mere erfaring end dig selv.Ugens råd: Gør noget godt.
Udtryk dine tanker ved at skrive, tegne eller male. Følg dine drømme, og se, om du kan få dem til at gå i opfyldelse. Ugens råd: Du er ekstra følsom, vær opmærksom på det.
Alenetid er guld for dig i denne uge. Så selv om du er glad og udadvendt, kan du sagtens have brug for at hygge dig på værelset helt alene.Ugens råd: Sørg for, at der er ro omkring dig.
Der kommer til at ske nye ting i skolen. Prøv at se, om du kan få lov til at lave noget andet end det, du plejer.Ugens råd: Sig fra over for situationer, der ikke føleles godt i maven.
Du får en rigtig travl uge, så pas på dig selv, og sig fra, hvis det bliver for meget.Ugens råd: Et nej er et nej.
Du kommer til at møde en nice person, som slår benene væk under dig. Vær ærlig over for personen om, hvem du er.Ugens råd: Hemmeligheder skal frem i lyset.
Lav nogle sjove og kreative ting sammen med din familie. I kan for eksempel male eller bruge tid på at lave noget hyggeligt til jeres hjem. Ugens råd: Vær sammen med familien.
Det er vigtigt, at du i denne uge bruger tid på dig selv. Stress ned, og omgiv dig med mennesker, du holder af. Ugens råd: Tænk positivt.
Uuuhhh, i denne uge er der chance for en forelskelse. Men pas på; dit crush elsker at være single, så forvent ikke, at personen er klar til at være kærester.Ugens råd: Vær ærlig omkring dine følelser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste