Identitet

Her er de sejeste foto-apps

Af Susie Pedersen og Nadia Laas Hansen 1. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du vild med at tage billeder? Tjek! Her er de bedste foto-apps, der kan gøre billedredigering til en leg!

Vi elsker at tage billeder, og det har faktisk aldrig været nemmere at dele dem med alle sine venner. Den største udfordring er nu bare, hvordan man får sine billeder til at skille sig ud fra mængden.

Læs også: De bedste selfie-apps

Her kan du se, hvilke foto-apps der gør dine billeder anderledes, nytænkende og sjove. Der er nemlig ingen begrænsninger, når det gælder billedredigering. Disse apps er alle nemme at bruge, men fortvivl ikke, hvis dit billede ikke ligner et professionelt første gang, du prøver de forskellige apps af.

Læs også: 5 shopping-apps du skal have

Er du vild med at tage billeder? Så vil du elske foto-workshoppen på Vi Unge Sommercamp 2017 - læs mere om Sommercamp her og reserver din billet allerede i dag.

Lad dig inspirere af de bedste foto-apps her: 

Debedstefoto-apps

”Colourful –Awesome” er en superfed app, der gør dine billeder sort/hvide, og derefter giver appen dig mulighed for at viske farverne frem igen! Det giver altså nogle vildt fede billeder.
Uuuh, med denne app kan du tage billeder, hvor det ligner, der er spøgelser rundt om dig. Billederne kan blive übercool med ”Ghost Lens”-appen, men det kræver selvfølgelig lidt træning, så det ikke bare ligner et uskarpt billede!
”Cinemagram” kan skabe billeder, der bevæger sig! Faktisk kan ”Cinemagram”-appen lave billeder, hvor det kun er et helt bestemt sted på det enkelte billede, der bevæger sig. Du kan også lade dig inspirere af alle de andre brugeres billeder – der er helt vildt mange gode!
Her er appen, der lynhurtigt kan gøre dine billeder til en fest! Med ”Line Camera” kan du male på dine billeder, ændre på lysstyrken og skrive en lille tekst med en af de seje skrifttyper!
Med ”InstaEditor” kan du redigere dine billeder til Instagram og Facebook super fine. Der findes et hav af redigerings-apps, men denne er nem at bruge og har virkelig flotte filtre.
Skær sine billeder i stykker med ”Photo Slice Free”! Det lyder måske lidt skørt, men denne app kan skære dine billeder i stykker og sætte dem sammen på nye, sjove måder. Det giver en vildt flot effekt, og dine billeder kommer til at adskille sig fra alle de andres billeder.
Appen ”Labelbox” er en app fyldt med flotte skrifttyper, som du kan bruge på billederne fra dit fotoalbum eller helt nye billeder. Vi er især vilde med dymo-skriften!
Lav de sejeste collager med ”Fuzel Collage”-appen, der er fyldt med muligheder for at klippe og klistre billeder sammen. Du vælger bare de billeder, du vil klippe sammen, og så giver appen dig en masse valgmuligheder, så du kan vælge, hvordan netop din collage skal se ud!

MegetMere