Det sker

De bedste selfie-apps

Af Luise Gregersen 21. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne tage det perfekte selfie hver gang? Så læs med her, hvor vi guider dig til de allerbedste selfie-apps.

Du har garanteret tit prøvet at tage over 40 selfies, før du finder bare ét, du rent faktisk kan dele på Instagram, facebook eller twitter. Det er vildt irriterende, så derfor har vi fundet de bedste apps, der hjælper dig med at tage de flotteste og sjoveste selfies hver gang!

Læs også: Tag det perfekte selfie

Perfect365, gratis
Har du nogensinde tænkt over, hvordan du ville se ud med en pixie-frisure a la Miley Cyrus? Eller hvordan du mon ville have set ud, hvis du var født med grønne øjne? Med app'en Perfect365 kan du afprøve alle de frisurer, hårfarver og øjenfarver, du har lyst til helt risikofrit! Det er altså vild sjovt at se sig selv med en helt anderledes frisure, end man er vant til.


Facetune, 19 kr.
Øv, du vil vildt gerne tage et flot selfie af dig og din bedste veninde, men du har selvfølgelig lige fået en kæmpe bums i panden! Med Facetune behøver du ikke bekymre dig om, om du har bumser, mørke rande under øjnene eller en trist teint. Du skal bare røre ved skærmen, der hvor du vil gøre din hud pænere! Med Facetune kan du endda også gøre dine tænder hvidere eller fjerne dobbelthager. Smart!


Læs også: Læg den perfekte selfie-makeup

CamMe, gratis
Du har garanteret prøvet at tage et selfie, der kommer til at se vildt akavet ud, fordi du skal holde kameraet i helt udstrakt arm for at få både dig og dine veninder med. Der kunne du godt have brugt CamMe! CamMe er nemlig en slags selvudløser til din smartphone. Stil din telefon i et stativ, eller balancér den op ad noget, så den står af sig selv, tænd for kameraet, og posér! Når du gerne vil tage billedet, skal du bare løfte din hånd og lave en knytnæve. Når du har taget armen ned, begynder app'en at tælle ned fra tre, og når den når til 1, tager den et billede. Vildt smart!

Aviary, gratis
Med Aviary kan du lave nogle vildt flotte selfies til Instagram, twitter og facebook. App'en kan flere af de samme ting som Facetune, men derudover kan du også bruge den til at give dit selfie et flot filter eller en smuk ramme. Du kan også bruge app'en til at lave dine helt egne memes!


Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.