Vi Unge SommerCamp 2018
Det sker

Skal du med på Vi Unge SommerCamp 2018?

Af Redaktionen 1. februar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi gentager succesen med vores helt egen Vi Unge SommerCamp. Læs her, hvordan du kan komme med, og bliv klogere på de fede workshops!

De sidste tre somre har teenagepiger fra hele landet været med på Vi Unge SommerCamp, og i år gentager vi succesen, når vi afholder Vi Unge SommerCamp for fjerde år i træk.

Så hvis du er mellem 12 og 16 år, og du er klar til at få den fedeste sommer EVER, skal du helt klart melde dig til Vi Unge SommerCamp 2018. Det bliver den fedeste uge fyldt med med nice workshops og masser af pigehygge, og der er garanti for, at du har fået en masse nye veninder, når du tager hjem igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi Unge SommerCamp 2018 bliver afholdt på:

  • Klintsøgaard Idrætsefterskole i Nykøbing Sjælland i uge 31 (30. juli - 4. august)

Du kan allerede nu reservere en plads på Vi Unge SommerCamp 2018 lige HER.

Igen i år har vi allieret os med sportscamp.dk, som har masser af erfaring med forskellige ungdomscamps. De arrangerer sjove workshops og aktiviteter hele ugen, så du kommer ikke til at kede dig.

Herunder kan du læse om nogle af de workshops, du kan glæde dig til på Vi Unge SommerCamp:

Vi Unge: Redaktionen besøger Vi Unge SommerCamp, hvor vi skal lave forskellige øvelser, så I får et indblik i, hvordan det er at arbejde på Vi Unge.

YouTube: Isabel Rigenstrup og Niklas Larsen kommer og fortæller om, hvordan man bygger en YouTube-kanal op, og hvordan man håndterer hate.

Foto: Lær at tage de fineste billeder af dig selv og dine veninder. Hvordan skal lyset være, og hvordan får man det bedste motiv?

Selvtillid: Det er vigtigt at tænke gode og sunde tanker om sig selv. Det bliver du husket på i denne workshop, der består af forskellige øvelser med fokus på selvtillid, selvværd, styrke og sundhed.

Indretning: Trænger du til en makeover på værelset? Bloggeren Laura Lund Kjergaard kommer forbi og giver sine bedste tips til cool og hyggelig indretning.

Boksning: Hvis du ikke har prøvet bokse-træning før, så skal du glæde dig! Det er nemlig virkelig sjovt - og ja, ret så hårdt!

Beauty: Det er superhyggeligt at eksperimentere med makeup og frisurer, så det skal vi selvfølgelig også på Vi Unge SommerCamp.

Du kan se billeder fra Vi Unge SommerCamp 2016 lige herunder:

BillederfraViUngeSommerCamp2016

MestLæste