mode

5 shopping-apps du skal have

Af Oliver Kokholm Ungermann 7. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Shopping-apps bliver mere og mere populære, og det er altså også lækkert at have en mulighed for at shoppe, uanset hvor man er. Læs her, hvilke fem shopping-apps, du skal have.

Er du helt vild med at shoppe? Det er vi også! Heldigvis kommer der flere og flere shopping-apps, der gør det muligt at have det fedeste tøj lige ved hånden - hele tiden! Vi har givet et bud på, hvilke fem shopping-apps, du simpelthen bare bliver nødt til at have på din smartphone.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

FashionFinder

FashionFinder er en dansk app, der giver dig et supergodt overblik over, hvor de fede butikker ligger i forhold til, hvor du befinder dig. På den måde går du aldrig glip af en lækker butik i nærheden af dig, og du får samtidig smarte opdateringer på særlige events og de bedste tilbud.

Læs også: Video: Sådan bruger du læbestift

H&M

H&M-app'en er simpelthen et must! Udover, at de har en masse fede ting, er det også nødvendigt at tænke lidt på prisen en gang imellem, og der er H&M altså bare en af de bedste muligheder. Og med H&M's app kan du lynhurtigt tjekke kataloget igennem, og se, om du finde noget, der ligner det, stjernerne har på.

Zara

Med app'en fra Zara går du aldrig glip af de hotteste tilbud, og du kan til hver en tid bladre det lækre katalog igennem, og se, om der er noget, du simpelthen bare må eje. Og det er der tit!

Læs også: 10 onesies, når du skal slappe af

Topshop

Topshop er en rigtig fin app at have installeret. Den indeholder et stort udvalg af Topshops varer, som dog er i den lidt dyrere ende - men til gengæld kan man også finde gode guides til makeup og det nyeste nye inden for mode.

Trendsales

Trendsales er den perfekte app til dig, der gerne vil sætte dig eget tøj til salg eller kigge efter gode tilbud på andres. Med Trendsales-app'en kan du nemt og hurtigt byde på de varer, du gerne vil have, og du går derfor aldrig glip af den handel, der er noget for dig!

Læs også: Stjæl stilen: Miley Cyrus' cool look

Hvilken shopping-app kan du ikke undvære?

Læs mere om

MestLæste