Identitet

Forårsoptur: Få verdens bedste forår

Af Benedikte Brix 27. marts 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det har været en laaang vinter, men nu er foråret her endelig. Se bare, solen skinner! Læs her, hvad vi elsker ved foråret, og få din egen forårsoptur på.

Drengene smider vinterjakken
Solen skinner, det bliver varmere - og alt for varmt til vintertøj. Det betyder, at drengene smider de store jakker, så vi kan se, hvad der er indenunder. Man må gerne kigge.

Læs også: Scor ham i skolen

Sneakersne skal frem fra gemmerne
Så er det slut med de kæmpestore, varme støvler. Frem med de farverige sneakers og luft ballerinaerne! Juhuu!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Solskin = solbriller
Nu er det helt i orden at spille lidt smart med et par cool solbriller. Ellers bliver vi jo blændet af forårssolen.

Læs også: Bliv forårslækker i en fart

Picnics
Vi elsker, når vejret bliver så godt, at vi kan spise udendørs. Pak en god picnic-kurv med sandwich, frugt og vand og husk solbriller og et tæppe til at sidde på. Skønt!

Dufte overalt
Er der noget bedre end duften af nyslået græs? Måske blomster, der springer ud? Eller varm asfalt? Foråret dufter bare virkelig godt.

Du bliver gladere
Solens stråler har faktisk en positiv effekt på dit humør. Det er derfor, du bliver gladere, når solen skinner (og lidt trist om vinteren, når den ikke gør). Vi holder pauser ude i solen og smiler allerede mere på redaktionen. Prøv at gå udenfor i frikvarteret - det er skønt!

Shoppiiing
Vinteren er forbi, så nu bliver du jo faktisk nødt til at shoppe, så du kan få fat i noget sommertøj. Der er allerede masser af farverigt og lækkert tøj i butikkerne nu, og til maj kommer alt sommertøjet og bikinierne.

Læs også: De fineste forårsjakker

Cykelture
Det er altså bare sjovere at cykle, når solen skinner. Drop bussen og tag cyklen i skole, eller kør en lang tur med din veninde. Det er perfekt vejr til det.

Påske
Påske betyder glade, gule farver, lækre påskeæg og fri fra skole. Nyd det!

Forelskelser
Forårsforelskelser er næsten en selvfølge, så du kan godt glæde dig til at se alle dine veninder stråle af lykke. Der er bare et eller andet ved den her årstid, der gør, at man bliver lettere forelsket. Måske vil du også opleve det selv.

Læs også: Bliv forelsket i foråret

Hvad elsker du mest ved foråret?

I galleriet kan du se, hvad du kan lave med din forårsflirt!

Detkandulavemeddinforårsflirt

Blomsterne er så småt begyndt at springe ud, og det betyder, at parkerne er virkelig smukke lige nu! Brug påskeferien på at gå en tur i en af dem. Køb eventuelt en sandwich og gør det enten som en spontan ting eller planlæg turen med tæppe og madpakker.
Dig og din flirt kan godt nyde forårets tidlige solstråler, mens I stadig er indenfor i varmen! Kog æg, rist noget brød og pres juice fra friske appelsiner. Smid så nogle puder og tæpper op i vinduskarmen (eller bare ved vinduet, hvis den er for lille til at sidde i.) Det er altså super hyggeligt!
Selvom vejret begynder at være bedre, er der ikke noget hyggeligere end at have en god serie, som man ser sammen. Prøv evtentuelt ”The Vampire Diaries”.
Hvis vejret er rigtig godt, så tag ud til vandet og gå en tur langs stranden. I kan måske tage forskud på baderiet ved at soppe i vankanten. Okay, lidt kliché, når i begynder at sprøjte vand på hinanden, men det er altså stadig sjovt og virkelig hyggeligt.
Uh, det er lidt et sats at tage på shoppetur, når I endnu ikke kender hinanden supergodt. Men netop når I shopper, kommer I tættere på hinanden og får snakket om en masse ting, da I kan lure hinandens stil og smag. Det er i øvrigt ikke hel dumt at vide lidt om hvad han kan lide til den dag, du skal ud og købe ham en fødselsdagsgave…
Det er måske en anelse for koldt til rigtig at nyde en is endnu. Men hvis I finder et godt spot med sol og læ, kan det faktisk godt minde om en hyggelig sommerdag.
Der er noget helt specielt fedt ved bare at ligge og lytte… Især hvis man ligger på siden og kan kigge på hinanden, imens man giver hinanden massage eller kysser.
Det bliver bare aldrig yt at se solnedgang, for det ER altså megaflot, når de rød-gule farver viser sig på himlen. Gå en aftentur og planlæg det, så I kan slutte turen af med at kigge op på himlen.
Forår er lig med cafébesøg, sådan er det bare! Sæt jer udenfor med tæpper, og nyd en varm kakao.
Når man er nyforelskede, er det helt normalt at det eneste, man har lyst til, er, at ligge og stirre i hinandens øjne og kysse. Så selvom vejret bliver bedre og bedre, er det altså okay at blive indenfor… Bare for at nyde hinandens selskab.