Krop & Sind

Scor ham i skolen

Af Stine Bødker Nielsen 7. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Får du sommerfugle i maven, hver gang du spotter dit crush i den anden ende af klasselokalet? Så se med her!

Du har et godt øje til ham den søde fra klassen, men hvordan skal du score ham? Se her, hvordan du gør, når I er på skolen!

I timerne
Kender du det, når du kigger over på ham den søde midt i timen og opdager, at han har siddet og kigget på dig? Så er der mulighed for en lille flirt! Smil lidt til ham eller send ham en lille seddel, snap eller en sms, hvor du skriver noget sjovt. Hvis du er så heldig at sidde ved siden af ham, kan du også puffe lidt til hans fod eller tage en god parfume på, så han lægger mærke til din duft.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 sms'er du kan sende til ham den søde

I frikvarteret
Du har masser af frihed til at komme tæt på ham den søde, når det ringer ud til frikvarter. Gå en tur med ham ned ad gangen eller måske rundt om skolen, så I kan være i fred. Det er også okay, hvis I er tre-fire stykker, der går en tur sammen - på den måde virker du ikke for åbenlys. Brug gåturen til at spørge lidt ind til ham og lav lidt sjov. Vær åben og smilende, så slapper han også mere af. Du kan vise, du er interesseret i ham ved at have fokus på ham og få øjenkontakt.

Læs også: Scor ham i frikvateret

I klubben
Har din skole en klub? Når du hænger ud i klubben med veninderne, kan du nemlig også få gang i en flirt. Invitér ham og de andre drenge over til jer, eller se, om du kan komme til at få et par minutter med ham alene. Udfordr ham til et spil bordfodbold, bordtennis, kort eller et andet spil, hvor I kan have en afslappet stemning og få gang i en god flirt.

Til skolefesten
Efter tøjkrise og timer foran spejlet er du klar til at gå efter den helt store præmie til skolefesten: Et kys! Når du i forvejen har snakket en del med ham i skolen, er det helt oplagt at gå over til ham og tage den første kontakt. Hæng lidt ud med ham, pjat og grin, indtil I begge to er afslappede. Så kan du spørge, om han vil danse - dansegulvet er nemlig der, hvor magien sker! Hvis du kan mærke, han også er vild med dig, så prøv langsomt at rykke hovedet tættere på ham, indtil jeres læber mødes.

Læs også: Hvordan er det at være kærester?

Herunder kan du læse, hvordan du scorer ham på efterskolen!

Scorhamefterskolen

Hvis du gerne vil have, at han får øjnene op for dig, så er det en god ide at starte med at sende ham blikke, så han bliver klar over, at du har lagt mærke til ham. Smil med øjnene og tænderne, og kig så væk igen (du skulle nødig virke desperat). Hvis du kan fornemme, at han prøver at fange dit blik igen, så er der en god chance for, at han også har et godt øje til dig.
Foto: Shutterstock
Det kan måske godt være lidt svært at komme til at snakke med ham, når I er så mange mennesker samlet på et sted. Men ikke desto mindre, skal du forsøge at snakke med ham på tomandshånd. Når det kun er jer to, der snakker, kan I nemlig snakke om lidt mere personlige ting, og det er vigtigt, hvis man gerne vil tættere på hinanden. Lyt, spørg ind, og brug din charme.
Foto: Shutterstock
Mennesker, der er vellidte og søde i andres øjne, er som regel mere attraktive end dem, der er en masse drama omkring. Sørg derfor for at opføre dig ordentligt på skolen, vær sød, åben og snak med alle. Giv ham også din opmærksomhed – men ikke AL din opmærksomhed. Du kan roligt smile til andre fyre også, for så opdager han, at han også selv skal gøre lidt for at få noget kørende med dig. At han fornemmer LIDT konkurrence skader altså ikke.
Foto: Shutterstock
Efterskolen er dit hjem, og derfor vil det virke alt for kikset, hvis du er ”dressed to impress” hver eneste dag! Vær cool i træningstøj med håret i en knold, men sørg også for at gøre lidt ud af dig selv bare en gang imellem. Tag en lækker kjole på til jeres fester - drenge ELSKER at se piger i noget anderledes tøj end det, de normalt går i.
Foto: Shutterstock
Nogle gange kan man godt få lidt spat af, at der er så mange mennesker omkring en, når man er på efterskole. Derfor kan du spørge ham, om han vil med ud at gå en tur efter jeres timer. Selv om formålet er at flirte og snakke med ham på tomandshånd, kan du jo bare sige, at du har brug for at få lidt ro i hovedet og spørge ham, om han har det på samme måde og vil med ud at gå en lille tur.
Foto: Shutterstock
Meget tyder på, at berøringer gør, man hurtigere kommer tæt på andre mennesker og bliver hurtigere forelskede. Det skal du udnytte – særligt når du er på efterskole, hvor alle har det med at kramme og nusse hinanden mere, end de ellers ville gøre. Giv ham spontane kram, eller nus ham i håret, hvis I ligger udenfor og snakker sammen i en stor gruppe.
Foto: Shutterstock
Hvis du er så heldig at ende med at score dit efterskole-crush, så husk nu ikke kun at bruge tid på ham. Du er på efterskole for at få en masse nye venner – det er han også. Nyd forelskelsen, men udeluk jer aldrig fra de andre på skolen. Det vil I nemlig begge fortryde!
Foto: Shutterstock