Skønhed

Bliv forårslækker - i en fart!

Af Trine Sofie Meincke 14. april 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gode tips til dit lækre forårslook.

Det er forår og derfor tid til at gøre noget ud af os selv. Hele vinteren har vi gemt os inden døre i masser af tøj, men nu er det snart tid til at komme ud i solen og vise os frem. Inden da er det en god ide at vaske vinteren væk - så følg guiden her, og bliv forårsklar i en fart.

Trin 1:
Plej din hud: Vinterens kulde er hård ved huden og kan nemt tørre den ud. Det er derfor en god idé at starte med at bruge en skrubbecreme i ansigtet, der fjerner de døde hudceller.
Derefter kan du lægge en fugtgivende ansigtsmaske i hele ansigtet og til slut bruge en fugtgivende ansigtscreme.

Trin 2:
Husk dit hår: Mange tror, at håret er dødt og derfor bare kan passe sig selv - men det er ikke helt rigtigt. Håret bliver nemt påvirket af kulde og varme og kan let blive elektrisk. Det er derfor vigtigt, at du giver håret en fugtgivende hårkur en gang om ugen - på den måde bliver det blødt og skinnende.

Trin 3:
Plej dine negle: Dine hænder er dit visitkort udadtil - så glem ikke at pleje dem og dine negle. Hver aften, inden du går i seng, bør du smøre hænderne ind i en fugtgivende håndcreme og massere lidt neglebåndsolie på dine neglebånd.
Udnævn en dag om ugen til "ordne-negle-dagen", hvor du filer, klipper og ordner dine negle. Slut af med lidt klar neglelak - det er prikken over i'et.

Trin 4:
Løb en tur: Det er måske begrænset hvor meget motion du har dyrket i løbet af vinteren, så nu er det tid til at komme i gang. Løb er en supergod måde at få motion på - det er gratis, og så behøver du ikke bestille tid til det.
Prøv det - efter få gange vil du mærke, at du får masser af energi af det, og til sidst bliver du afhængig af det.

MegetMere