Krop & Sind

Guide: Bliv forelsket i foråret

Af Line Sølvhøj Jensen 11. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foråret er en fantastisk tid at blive forelsket i. Læs med her og se, hvorfor du skal blive forelsket i foråret – og hvordan du så scorer ham den søde!

Du har sikkert hørt om forårsforelskelse, men hvorfor er det egentlig, at du bliver særligt forelsket i foråret?

Når det bliver forår, så springer alle blomster og planter ud, og det er ligesom om, der kommer et helt nyt liv udenfor. Men det samme sker faktisk også inde i dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får pludselig mere overskud, fordi det ikke er så koldt og mørkt udenfor, og det hjælper altså også på dit humør. Og så får du en glæde inde i dig selv, som gør, at du lettere blive forelsket - og heldigvis sker der også det, at fyrene ser din charme og også lettere bliver forelsket.

Og så er det altså også bare sjovere at være forelsket i foråret, fordi solen begynder at varme, så du ikke går rundt som en frossenpind med en næse, der løber og alt for røde kinder. Samtidig kan du også smide lidt af det varme vintertøj, og i stedet hoppe i noget fint forårstøj, og det i sig selv gør det altså meget lettere at charmere drengene.

Gode grunde til at blive forelsket:

• Du får en helt speciel udstråling og glæde indeni, når du er forelsket.

• Det er en skøn følelse at være forelsket, for det kilder i maven på en helt fantastisk måde, når du ser ham den søde.

• Du har lettere ved at overskue mange andre ting, når du er forelsket. Lektierne og dine andre kedelige opgaver føles ikke så tunge at komme igennem, når du samtidig svæver på en lyserød sky.

• Det er faktisk sundt at være forelsket, for når ham, du er forelsket i, kommer forbi eller måske snakker til dig, så slår dit hjerte lidt stærkere, og blodet bliver sendt hurtigere rundt i kroppen, og derfor er forelskelse sundt for din krop og dit hjerte.

• Du føler dig mere lykkelig, når du er forelsket, fordi kroppen producerer et stof, der hedder endorfiner, når du er forelsket, og det er altså en slags lykkefølelse.

Find en forårs-flirt
Hvordan er det så lige, at du finder en forårs-flirt? Her får du en masse råd til, hvordan du finder ham!

MestLæste