Identitet

7 ting vi mister tålmodigheden over

Af Clara Rørsig 21. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åååååh, hvor er det her bare irriterende! Er I enige i, man virkelig mister tålmodigheden over de her situationer?

Der er bare nogle ting, der virkelig sætter ens tålmodighed på prøve. For eksempel når ens forældre er vildt pinlige, eller når der er fem meter lang kø til pigetoilettet. I de situationer er det altså ret svært bare at slappe af og vente! Her er syv ting, vi helt sikkert mister tålmodigheden over. Læs med og se, om du er enig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Langsomme klassekammerater

Du bliver hurtigt utålmodig, når din lærer stiller et meganemt spørgsmål til din klassekammerat, der er vildt langsom til at svare. Du holder svaret inde i nogle sekunder, men spytter det til sidst ud. Alle ved da, at hovedstaden i Spanien er Madrid!? Come on, det er jo SÅ let!

Læs også: Når forældre er pinligst

2. Hvor bliver maden af?

En ting, der virkelig kan sætte din tålmodighed på prøve, er, når du er ude at spise med dine veninder eller med din familie, og alle har fået deres mad undtagen dig. Du siger selvfølgelig bare, at de andre kan begynde uden dig, men hvor lang tid kan det lige tage at lave lasagne?

3. Dårlig internetforbindelse

Du bliver temmelig irriteret, når du vil se et vildt sjovt klip på YouTube, men dit internet er sygt langsomt. Det hjælper overhovedet ikke at frakoble dit internet og sætte det til igen. Og det hjælper slet ikke at vrisse højlydt og hamre i tastaturet. FML! Der er vel ikke andet at gøre end at vente til senere og så prøve igen… Nu havde du ellers lige glædet dig til at se ”How To Not Give A Fuck” med Shala – han er jo megagrineren!

4. Pinlige forældre

Åh altså, pinlige forældre er virkelig bare noget af det værste, og du mister hurtigt tålmodigheden over dem! Især når dit crush spiser med for første gang, og de begynder at fortælle historier om, hvor lang tid du brugte ble og andre pinlige børnehistorier. Og så skal de også liiige vise gamle billeder af dig, hvor du bare er så sød (not!), fordi du har kartoffelmos i hele hovedet. Skal de absolut skræmme ham væk?

Læs også: Du er virkelig irriternede, når ...

5. Argh, hvor er min mobil?!

Det er altså bare enormt irriterende, når din mobil bliver væk. Du har ledt efter den overalt og kan bare ikke finde den nogen steder. Og selvfølgelig er den på lydløs, så du kan ikke engang ringe til den… Det har du virkelig ikke tålmodighed til! Men som man siger, er intet helt væk, før ens mor ikke kan finde det!

6. Kø til toilettet

Åh nej, det er overhovedet ikke sjovt, når der er megalang kø til pigetoilettet, og du bare skal tisse helt vildt meget. Du kunne selvfølgelig lige hurtigt låne drengetoilettet, men det ville også bare være vildt pinligt! Især hvis ham den søde fyr fra parallelklassen så dig smutte derind. Awkward much!

7. Alt for lang bagetid

Du bliver uden tvivl virkelig utålmodig, når du er i gang med at bage en superlækker chokoladekage, og du så finder ud af, at den skal bage i én hel time i ovnen. Du kan da ikke vente så længe! Nu forstår du bedre, hvorfor man altid skal læse opskriften helt færdig, inden man begynder at bage kagen… Det går da ellers altid så hurtigt i ”Den store bagedyst”?

Læs også: Irriterende ting folk gør i kommentarfeltet

Tjek galleriet for virkelig irriterende ting, drenge siger!

15mega-irriterendetingdrengesiger

Du kan lige så godt sige ligeud, at jeg ser forfærdelig ud. Hvis du ikke har noget pænt at sige, så ti venligst stille. På forhånd tak!
Shutterstock
Du kan lige så godt sige ligeud, at jeg ser forfærdelig ud. Hvis du ikke har noget pænt at sige, så ti venligst stille. På forhånd tak!
Kan du se dem her? De hedder bryster, og du har gloet på dem den sidste time. Så du er tydeligvis klar over, at jeg ikke er en af drengene!
Shutterstock
Hvem var det lige, der ringede dig op? Jeg bestemmer altså selv, hvad jeg putter i min krop. Også selv om det er chokoladekage til morgenmad og Snickers til aftensmad!
Shutterstock
Øh jo, du er bare ikke vild nok med mig! Hvorfor siger du det ikke bare, som det er?
Shutterstock
Piger kan faktisk godt være i dårligt humør, uden at det skyldes menstruation, så hvis jeg er sur, er det højst sandsynligt, fordi du lige har sagt eller gjort noget, der er meganederen!
Shutterstock
Tror du, at jeg vågner om morgenen og ser sådan her ud? Nej, vel? Hvis jeg har lyst til at bruge en halv time på at glatte mit hår, så gør jeg det.
Shutterstock
Og hvad er jeg så? Jeg ved godt, hun er megasmuk, men du har ikke en chance, så hvad med at give mig et kompliment i stedet? Argh!
Shutterstock
Fordi det er for koldt at gå barfodet. Og hvad kommer det egentlig dig ved?
Shutterstock
Seriøst? Jeg har lige skrevet en halv roman til dig i en sms - og så får jeg ikke andet svar end "Ok"?
Shutterstock
Undskyld mig, men prøv du lige at bløde i fem dage, samtidig med at det føles som om du bliver sparket i maven? Nej vel? Det tænkte jeg nok.
Shutterstock
Hold dine stødende fantasier for dig selv, tak! Og hvis jeg har, hvad kommer det så dig ved?
Shutterstock
Hvad er der med de kys?! Not. Your. Business!
Shutterstock
Og det var ikke specielt drenget sagt, for havde du været en rigtig mand, ville du ikke dele alting op i ”drenge” og ”piger”!
Shutterstock
Stop! Hvorfor råber du ikke bare, at du ser mig som en af drengene i stedet for at tvære det ud i ansigtet på mig hele tiden? Skal jeg også kalde dig for min BFF eller for en af pigerne?
Shutterstock
Måske brokker vi os, fordi du siger sådan nogle tåbelige ting? Desuden var den kommentar ren drengebrok, så… duh!
Shutterstock

Læs mere om

MestLæste