Mit liv

Når dine forældre er pinligst

Af Oliver Kokholm Ungermann 25. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om vi elsker vores forældre, er de verdens bedste til at få os op og køre og gøre os vildt pinlige. Du kan garanteret selv genkende følelsen i de her GIF’er!

Forældre er fantastiske, men ud over at være dem, vi altid kan komme til, er de altså også bare en lidt pinlig fornøjelse en gang imellem. Vi har samlet 10 GIF'er, der beskriver, hvornår det er allermest pinligt at have forældre. Du kan med sikkerhed genkende dine forældre i nogle af dem!

Læs også: Første date i GIF'er

1. De formår altid at sige de mest pinlige ting foran dine veninder.2. De fortæller historier om, hvor lang tid du brugte ble og andre pinlige børnehistorier til dit crush første gang, han spiser med.3. De synes altid, de skal underholde til familiefester. Åh gud…4. Din far forsøger at være med på beatet, når dine venner er i nærheden…5. … og din mor er ikke meget bedre end ham.6. Dine bedste idéer, og det du glæder dig mest til, bliver altid skudt ned.7. Du ved, de forsøger at udspionere dig og følge med i, hvad du laver.8. Og de skal altid belære dig om, hvad der er rigtigt og forkert.9. De skal absolut tage "snakken" med dig.10. De har foreviget alt, du har gjort som lille, og det er de ikke bange for at vise frem.

Stjernernespinligeforældre

Liam Hemsworths mor var faktisk også hans lærer i seksualundervisning i skolen. Det var så pinligt for ham at høre sin mor tale om sex, at han tit forlod hendes timer, selvom kun halvdelen af tiden var gået. Engang blev det endda ekstra-akavet for stakkels Liam: - Engang gav hun os de her kort med forskellige kønssygdomme, og så skulle man rejse sig og fortælle om sit kort, og hun valgte selvfølgelig mig ud af alle i hele klassen. Det var sådan lidt: ”Nå, men jeg har så klamydia. Tak skal du have, mor. God time.”
Miley Cyrus Miley Cyrus’ mor, Tish Cyrus, har det med at gøre sin datter pinligt berørt som i tweetet her, hvor Tish blærer sig med sin datters succes. Men det er ikke den eneste gang, Tish har gjort Miley pinligt berørt: - Min mor er vildt pinlig! Da jeg var ved at gøre mig klar til at gå på scenen til VMA, sagde hun: ”Søde skat, skal du på toilettet, inden du skal optræde?” Og jeg var bare sådan: ”Mor! Kanye West står lige ved siden af os!”
For nogle år siden gik der rygter om, at Rihanna datede Ashton Kutcher, og det syntes Rihannas mor tilsyneladende var ret morsomt. I hvert fald jokede hun med, at de to var i et forhold, til en gallafest som hun var til sammen med sin datter. Men den joke faldt ikke i god jord hos Rihanna, der senere tweetede: - I aften bestod af at synge med på Bob Marley, drikke gammel whiskey og min mor, der åbenbart syntes, at en joke om Kutcher var passende.
Kylie og Kendalls mor, Kris Jenner, opfører sig tit lidt pinligt i familiens reality-show ”The Kardashians”, men da Kendall fyldte 16 år, blev det for meget. Kris ville nemlig flytte Kendalls fødselsdagsfest til Bahamas! Kendall ville dog meget hellere have en almindelig fødselsdagsfest, og hun syntes, at det var vildt pinligt, at hendes mor prøvede at gøre et stort nummer ud af festen. Kendall endte heldigvis med at få sin vilje, og hun bad alle sine gæster om at donere legetøj til et børnehospital i stedet for at købe en gave til hende. Sødt!
Niall Horans far har det med at dele detaljer om sin søns kærlighedsliv – eller mangel på samme! Han har nemlig fortalt, at Niall aldrig havde besøg af piger, da han var yngre, men at han bestemt ikke er jomfru! - Han gik på en drengeskole, så det var svært at møde piger, men det kan man vist godt sige har ændret sig nu. Jeg tror ikke, at han er jomfru. Jeg var ikke hjemme altid, så jeg ved ikke, hvad der foregik, når jeg ikke var i huset.
Josh Hutchersons første kys blev overværet af 50 mennesker, hvilket sådan set er pinligt nok i sig selv. Men hele situationen blev endnu mere akavet, da hans forældre også insisterede på at være til stede under kysset! - Mit første kys var i en film. Jeg var 11 år, og vi optog i New York. Min mor var taget med mig, men så kom min far også, fordi jeg skulle lave en kyssescene, og så syntes han, at han skulle være der for at støtte mig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste