Krop & Sind

Første date i GIF’er

Af Oliver Kokholm Ungermann 20. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du nogensinde været på en date, der ikke gik helt, som du havde forventet? Så kan du nok genkende følelsen i de her GIF’er!

Følelsen, du får, efter han har spurgt dig, om du vil med på date.

Læs også: Sådan føles første skoledag i gifs

Det opkald, du får lyst til at lave på dagen, hvor daten skal finde sted, fordi du er nervøs!

Du forsøger at bevare roen, da du skal møde ham, selvom du er ved at dø af nervøsitet.

Du møder ham, og du kan ikke fokusere på andet end, hvor hot han er.

... så du kommer til at gøre noget helt vildt klodset og pinligt.

Der opstår vildt pinlig tavshed, og du forsøger at finde et ansigtsudtryk, der passer til situationen.

.. og så kommer du desperat til at sige et eller andet superpinligt for at bryde tavsheden.

Du undrer dig over, hvorfor han stirrer så meget på dig og tænker: "Har jeg noget mellem tænderne?"

Nogen, du kender, træder ind på det samme sted, hvor I er...

.. og du forsøger at lade som ingenting og prøver at flirte med din date.

Når du venter på, at han kysser dig til sidst...

.. og du overvejer, hvad du skal skrive til ham efter daten, men går i baglås.

Du forsøger at spille cool, fordi du ikke hører fra ham.

... men du har det sådan her, da han endelig ringer og spørger om date nummer to.

5dateshanvilelske

Hvor mange gange har du fået ham til at se en af dine girly, romantiske film? Du kan nok tælle en del. Derfor vil han helt sikkert bliver vildt overrasket, hvis du giver ham en dag, hvor I skal se alle hans yndlingsfilm sammen, for så viser du virkelig, at du går op i hans interesser, selv om I for det meste ser de film, du vil se. Det kan jo også være, der gemmer sig et par gode imellem de film, han vil se – og hvis ikke, må du bare holde ud med tanken om, at I fremover går tilbage til kun at se dine film. Hi hi!
Er han stor fan af fodbold eller en anden sport? Så skal du da tage med ham til en kamp. Overrask ham med billetter, og gør dig umage for at vise lidt interesse i, hvad det går ud på – også selv om du inderst inde er fuldstændig ligeglad med, hvorfor alle de mænd løber rundt efter den samme bold. Hvis han kan lide det, vil det helt sikkert betyde noget for ham, at du inviterer ham med.
Spiller hans yndlingsband i byen? Så er det den perfekte chance for at give ham den mest fantastiske date. Overrasker du ham med, at I sammen skal ind og se den kunstner eller det band, han altid har drømt om, vil han helt sikkert huske det for evigt! Og måske gør han gengæld, og inviterer dig ind en anden gang til noget, du virkelig gerne vil se? Så er det jo win-win!
Har din søde fyr en lidt vild personlighed med hang til små-crazy oplevelser? Så må du forsøge at overvinde din frygt, og tage med ud og få adrenalinen i vejret. I kan for eksempel tage ud og klatre, køre gokart, lege paintball, stå på vandski eller køre på mountainbikes. Hvis du altså tør!
Har din kæreste en interesse for tøj, eller synes du bare, han trænger til lidt nyt i gaderoben, kan du invitere ham ud på en shoppe-dag, hvor det kun er ham, der skal købes ind til. Det vil nok lokke ham, at han ikke skal gå med rundt i de mange butikker, du elsker, og han vil helt sikkert blive glad for at have dig med, så han er sikker på, han går i noget, du synes, er flot.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.