Det sker

Irriterende ting folk gør i kommentarfeltet

Af Stine Kærsgaard 21. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er skønt, når folk er aktive i kommentarfelterne på de sociale medier. Meeeen nogle ting giver bare ikke rigtig mening! Enig?

Man skal have lov til at ytre sin mening, men derfor kan vi alligevel godt blive enige om, at nogle ting bare er ret irriterende på de sociale medier, og særligt når det kommer til kommentarfeltet. Det kan for eksempel godt være lidt belastende, når mormor laver en pinlig kommentarer til dit nye profilbillede, eller når din veninde skriver noget i kommentarfeltet, som hun skulle have skrevet i en privatbesked!

Læs også: 15 ting du ikke vidste om Facebook

Klik dig igennem galleriet, og se de irriterende ting, folk gør (og skriver) i kommentarfelterne. Er du enig?

Irriterendetingfolkgørikommentarfeltet

Åh, forældre på sociale medier … Det er dejligt, når vores forældre skriver søde kommentarer, men de behøver altså ikke gøre det på ALLE vores billeder. Og pinligheder som ”Du er så smuk nu, engang var du en lille tyksak, der tissede hele tiden”, må de virkelig gerne spare os for!
Foto: Shutterstock
Når folk er megadesperate på Instagram og spammer andres kommentarfelter med ”Følg mig tilbage”. Tag det lige roligt, ik …
Foto: Shutterstock
Hate er bare nederen – OGSÅ på sociale medier! Hvis folk har et problem, må de komme op af stolen og tage konflikten ansigt til ansigt. At gemme sig bag en skærm og tale grimt om andre holder i hvert fald ikke.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste