Identitet

Du er VIRKELIG irriterende, når …

Af Stine Kærsgaard 14. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle gange er du altså ret irriterende – er du godt klar over det?

Hvis du udfører følgende handlinger, kan du vist godt regne med, at din familie og dine venner af og til synes, at du er en anelse belastende. Vi siger det bare, som det er.

Læs også: Min BFF vil bestemme over mig

Psst, vi kan godt afsløre, at vi selv gør alle tingene i ny og næ …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Når du låner tøj og glemmer at aflevere det tilbage.

Kender du det der med at låne en nice trøje af din søster eller din BFF? Og faktisk kommer du til at låne den i så lang tid, at du får ejerfornemmelser og til sidst ender med slet ikke at aflevere den tilbage? Vi kan lige så godt sige det, som det er: Du er SYGT irriterende!

Når du spoiler for dine veninder.

”Uh uh uh, jeg har lige læst, hvad der sker i den her serie, så nu spoiler jeg det i frikvarteret”. STOOOOP! Dine veninder bliver så trætte af dig!

Når du spiser af andres mad.

Du skal bare lige vide, at det ikke er alle, som synes, det er fedt, når du napper deres pomfritter eller når du ”liiiige snupper et stykke slik”. Hvis du vil undgå at blive opfattet som en nasser, så køb lige din egen mad.

Når du bliver ved med at stille irriterende spørgsmål.

Det er okay at være nysgerrig, men nogle gange kan det også bare gøre, at man bliver totalt irriterende. Har du hørt om Google?!

Når du afbryder.

Mennesker, der KONSTANT afbryder, er bare megairriterende – så er det sagt! Så næste gang du råber op, så overvej lige, om din historie eller pointe er så spændende, at det giver dig taleret, før din veninde er færdig med at fortælle om sin kæreste-weekendtur.

Når du tager for lange bade.

Det er for lækkert at stå og skråle med i badet, men det betyder jo ikke, at du skal stå der i en halv time. Din familie synes faktisk, det er temmelig belastende, at du bruger alt det varme vand!

Når du vil låne tyggegummi.

Alle mennesker er altid supersøde til at sige ”Ja, selvfølgelig”, når man spørger, om man lige må ”låne” et stykke tyggegummi. Sagen er bare, at de synes, det er irriterende, hvis du gør det alt for tit. Der er kun ti stykker i pakken jo!

Når du skriver din sidekammerats svar af.

Du ved det jo godt! Andre synes, du er møgirriterende, når du ikke selv gider lave lektier, og derfor skriver deres svar af i skolen. Og især hvis du ofte siger: ”Du skriver bare mine af næste gang”, når du er typen, der aldrig laver lektier.

Når du fører en samtale, men kun kigger på din telefon.

Vi gør det alle sammen, men det er stadig virkelig, virkelig irriterende. Så hvis du ikke vil virke som om, at det ikke rager dig en dyt, hvad vedkommende, du snakker med, siger, så husk lige at kigge op fra din telefon en gang imellem, når du fører en samtale.

Her er 10 MEGA-IRRITERENDE ting, som drenge siger ...

15mega-irriterendetingdrengesiger

Du kan lige så godt sige ligeud, at jeg ser forfærdelig ud. Hvis du ikke har noget pænt at sige, så ti venligst stille. På forhånd tak!
Shutterstock
Du kan lige så godt sige ligeud, at jeg ser forfærdelig ud. Hvis du ikke har noget pænt at sige, så ti venligst stille. På forhånd tak!
Kan du se dem her? De hedder bryster, og du har gloet på dem den sidste time. Så du er tydeligvis klar over, at jeg ikke er en af drengene!
Shutterstock
Hvem var det lige, der ringede dig op? Jeg bestemmer altså selv, hvad jeg putter i min krop. Også selv om det er chokoladekage til morgenmad og Snickers til aftensmad!
Shutterstock
Øh jo, du er bare ikke vild nok med mig! Hvorfor siger du det ikke bare, som det er?
Shutterstock
Piger kan faktisk godt være i dårligt humør, uden at det skyldes menstruation, så hvis jeg er sur, er det højst sandsynligt, fordi du lige har sagt eller gjort noget, der er meganederen!
Shutterstock
Tror du, at jeg vågner om morgenen og ser sådan her ud? Nej, vel? Hvis jeg har lyst til at bruge en halv time på at glatte mit hår, så gør jeg det.
Shutterstock
Og hvad er jeg så? Jeg ved godt, hun er megasmuk, men du har ikke en chance, så hvad med at give mig et kompliment i stedet? Argh!
Shutterstock
Fordi det er for koldt at gå barfodet. Og hvad kommer det egentlig dig ved?
Shutterstock
Seriøst? Jeg har lige skrevet en halv roman til dig i en sms - og så får jeg ikke andet svar end "Ok"?
Shutterstock
Undskyld mig, men prøv du lige at bløde i fem dage, samtidig med at det føles som om du bliver sparket i maven? Nej vel? Det tænkte jeg nok.
Shutterstock
Hold dine stødende fantasier for dig selv, tak! Og hvis jeg har, hvad kommer det så dig ved?
Shutterstock
Hvad er der med de kys?! Not. Your. Business!
Shutterstock
Og det var ikke specielt drenget sagt, for havde du været en rigtig mand, ville du ikke dele alting op i ”drenge” og ”piger”!
Shutterstock
Stop! Hvorfor råber du ikke bare, at du ser mig som en af drengene i stedet for at tvære det ud i ansigtet på mig hele tiden? Skal jeg også kalde dig for min BFF eller for en af pigerne?
Shutterstock
Måske brokker vi os, fordi du siger sådan nogle tåbelige ting? Desuden var den kommentar ren drengebrok, så… duh!
Shutterstock

Læs mere om

MestLæste