Sofie er mega ked af det, fordi hun både er uvenner med Sebastian og sin bedste veninde Alma. Hun er klar til at skifte skole, hvis ikke Alma vil tage imod hendes undskyldning.

Så hvad ender det med? Det kan du se i sidste afsnit (afsnit 8) i denne sæson af "Første gang" - og du kan se det helt eksklusivt før alle andre i appen VIPige, som er Vi Unges digitale abonnement.

Hvornår kan jeg se afsnit 8 af "Første gang" som snigpremiere?

Afsnit 8 bliver tilgængelig på VIPige fredag den 2. november klokken 15.00, men du kan allerede hente appen nu i App Store.

Hvad er VIPige

VIPige er Vi Unges app, og den er fyldt med spændende artikler, videoer og podcasts samt snigpremierer, så du har adgang før alle andre.

Med VIPige får du alt det bedste fra Vi Unge i én app. Så hvis du interesserer dig for kærlighed, beauty, krop, sundhed, stjerner og meget mere, er VIPige helt sikkert noget for dig.

Hvad koster det?

VIPige-appen er gratis at downloade, men det koster 19 kroner om måneden at få adgang til indholdet. Den første måned er gratis, når du tilmelder dig. Læs alt om abonnementet og betalingen HER.

Hvis du allerede er abonnent på Vi Unge-magasinet..

.. har du adgang til VIPige. YAY! Klik på ’Log ind’ i bunden af skærmen. Her skal du indtaste dit kundenummer og postnummer. I dette tilfælde skal du ikke betale de 19 kroner om måneden.