Det har været praktisk talt umuligt at komme uden om Gulddreng det seneste stykke tid. Med hits som "Model" og "Se Mig Nu" er han blevet spillet konstant i radioen.

Da Gulddreng først kom frem, vidste ingen, hvem der gemte sig bag de runde solbriller, champagneflaskerne og blærerøvssangteksterne. Men i sommer kom Gulddrengs værtsfar fra et udvekslingsophold til at afsløre sangerens rigtige navn i et Facebook-opslag.

Gulddreng hedder nemlig i virkeligheden Malte Fynboe Manniche Ebert, og han kommer fra Vejle.

Læs også: Gulddreng slog igennem med "Model" - og ni andre facts om sangeren!

Selv om han ikke længere er helt anonym, spytter Gulddreng stadig hits ud til højre og venstre, og vi har i hvert fald fået nok af ham. Er du også lidt vild med hans sange? Så skrål med på hans største hits lige her.

Gulddrengs største hits | "Model":

Syng med på omkvædet: "Er du model, er du model? Vil du med på hotel? På D'Angleterre baby, drik Belvedere, baby, du sagde jo ja, uh ja, uh ja. Er du model? Er du model? Vil du med på hotel? Du har smukke øjne, baby, jeg vil se dig nøgen, baby. Er du model? Er du model?"

Gulddrengs største hits | "Se mig nu":

Syng med på omkvædet: "Se mig lige nu, se mig lige nu. I prøver at følge med, men jeg er så svær at gennemskue. Se mig lige nu, se mig lige nu. I prøver at følge med. men jeg er så svær at gennemskue."

Gulddrengs største hits | "Nemt":

Syng med på omkvædet: "Troede ikk', det var så nemt, nemt at være kendt. Det er det, for hele verden elsker mig. Troede ikk' det var så nemt, nemt at være kendt, baby. Det er det, for hele verden elsker mig. (Uh ja, uh ja, uh ja, uh ja, uh ja, uh ja). For hele verden elsker mig."

Gulddrengs største hits | "Hva' så?":

Syng med på omkvædet: "Hva' så, hva' så, hva' så? Spørg' om jeg har mange penge, jeg sir' masser. Hva' så, hva' så, hva' så? For mange fuckbois i byen, og de nasser. Hva' så, uh yeah, hva' så, hva' så, uh yeah, hva' så, hva' så?"

Gulddrengs største hits | "Drikker for lidt":

Syng med på omkvædet: "Jeg er gået i byen, jeg har det for fedt. Jeg drikker for meget, du drikker for lidt. Jeg er gået i byen, jeg har det for fedt. Jeg drikker for meget, du drikker for lidt. Drikker for lidt, baby, drik lidt mer'. Drikker for lidt, drik lidt mer'. Drikker for lidt, baby, drik lidt mer'. Jeg sir' drikker for meget. Jeg sir' drikker for lidt. Uh yeah."

Hvad er din yndlings Gulddreng-sang?

I galleriet kan du se, hvordan du hjælper din veninde med at score:

Bliv en god wingwoman