Solbriller, hættetrøje, lækker stemme – og virkelig glad for modeller! Sådan kunne man beskrive Gulddreng, som over sommeren 2016 fik vild succes med sine sange om modeller og om, hvor mange penge han har. Men der er altså meget mere, du skal vide om ham, hvis du ser dig selv som ægte fan eller måske bare er lidt nysgerrig på den mystiske sanger.

Læs også: Anonym pige laver modsvar til Gulddreng

Læs facts om Gulddreng herunder:

  1. Gulddreng slog igennem med sangen ”Model”, som lå nummer ét i Danmark – det gjorde flere af hans efterfølgende numre i øvrigt også!
  2. Gulddreng har lavet en foto-app, hvor man kan sætte forskellige filtre og Gulddreng-stickers på sine billeder. Appen hedder Gulddreng – Officiel App.
  3. Han hedder @gulddreng24k på Instagram og @fuldguld på Snapchat.
  4. Gulddreng ses tit og optræder sammen med DJ Guldsmed, som har en guldmaske på.
  5. I starten var der ingen, der vidste, hvem der var bag solbrillerne, for Gulddreng er en opdigtet person, som elsker luksushotellet D’Angleterre, hele tiden er på jagt efter modeller, taler på en helt særlig måde og synger om, hvor cool han er, og hvor nemt det er at være kendt.
  6. I august 2016 blev det afsløret, at Gulddreng rigtigt hedder Malte Ebert. Det var faren fra Maltes tidligere udvekslingsfamilie, som delte en video af Gulddreng og skrev om, hvor stolt han var af Malte.
  7. Før Malte blev Gulddreng, lavede han også musik – blandt andet i duoen We Don’t Know – men det var først som den model-elskende sanger med to guldure på armen, at han slog igennem.
  8. Malte er født i 1994.
  9. Han kommer oprindeligt fra Vejle.
  10. Han har gået på Bernstorffsminde Efterskole på Fyn og på Rosborg Gymnasium i Vejle.

Læs også: Gulddreng laver julesang

Hør musik fra Gulddreng herunder:

I galleriet kan du få inspiration til, hvilke andre danske stjerner, du skal følge på Instagram:

16 danskere du skal følge på Instagram