vi unges blog

Mobning – et sår, der aldrig heler

Af Læserhistorie 5. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Mobning er en hård kamp, og har du været udsat for mobning, kommer du dig måske aldrig rigtig over det.

Jeg er blevet mobbet gennem otte år. Jeg er blevet mobbet med alt fra at være overvægtig til, at jeg ikke gik pænt klædt. Jeg er endda blevet kaldt en brilleabe af en, som selv gik med briller.

Det kan være en virkelig hård kamp at komme igennem mobning, og det er noget, man aldrig rigtig kommer over. Jeg kom faktisk til det punkt, hvor jeg begyndte at skære i mig selv. Cutting er noget, som ingen nogensinde bør begynde på! Jeg mistede følelserne i min krop og følte, at jeg gik rundt som en zombie!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stjerner, der har haft det svært.

Efter sjette klasse fik jeg nok. Jeg flyttede skole og lærte at respektere mig selv og sige fra. Jeg lærte også at få min vrede ud på en anden måde end ved at skade mig selv. Jeg forsøger at komme af med min vrede ved at skrive historier, og jeg drømmer om at udgive en bog næste år. Jeg har også en drøm om at blive skuespiller, og jeg tror på, at det nok skal lykkes en dag.

Læs også: Cutting: Jeg skar i mig selv.

Det er vigtigt, at man ikke er alene, hvis man er i sådan en situation. Det er vigtigt at få folk til at forstå, hvor hårdt det er for dig - både psykisk og fysisk! Det er derfor, jeg har valgt at skrive det her indlæg.

xxx
mig

Læs også: Sæt et stopper for mobningen.

MestLæste