Når det er frostvejr udenfor, og det sner, blæser og generelt bare er gråt, kan rigtig mange mennesker godt få problemer med tør hud. Den kan begynde at klø og krakelere, og det kan altså godt være rigtig træls og gøre ret ondt.

Læs også: Skal jeg bruge olie eller creme til tør hud i ansigtet?

Heldigvis kan man få de fleste problemer til at forsvinde igen, hvis man giver sin vinterhud lidt ekstra pleje. Det er nemlig ofte på grund af temperaturskift, at den begynder at blive irriteret. Indenfor er der varmt og dejligt, og udenfor er der koldt og vådt. Det er en udfordring for din hud, der om vinteren har brug for masser af fugt og andre lækre sager for at blive blød og dejlig igen.

Læs også: Masser af tips til at få blød hud

Heldigvis kan lækre cremer, scrubs og læbepomader være med til at få tør hud og krakelerede læber til at forsvinde igen, og i det her galleri har vi samlet 12 tuber og bøtter, der hver især indeholder masser af fugt til din vinterhud.

Husk, at det altid er bedst at tage creme på et stykke tid, inden du skal ud, så den kan nå at trænge rigtigt ind i din hud. Hvis du har problemer med meget tørre læber, kan det også være en god idé at smøre dem med et tykt lag læbepomade om aftenen og sove med det om natten, for så er de ultrabløde, når du vågner næste morgen.

KONKURRENCE: Vind en lækker beauty-pakke

Det samme tip kan du faktisk bruge på dine hænder og fødder. Smør dem ind i et tykt lag creme om aftenen, tag et par strømper eller handsker på, og læg dig til at sove – også selv om det føles lidt skørt at sove med handsker på. Det virker nemlig, så om morgenen er dine hænder og fødder ultrabløde!

Psst... Galleriet indeholder affiliate-links. Ved du ikke, hvad det er? Så kan du læse om dem lige her.

12 lækre produkter til tør hud om vinteren 

Produkter til vinterhud affiliate