Skønhed

Tips til en blød hud

Af Malene Fich Weischer 17. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De fleste drømmer om silkeblød hud - med en smule pleje kan drømmen blive til virkelighed

Sådan slipper du af med urenheder på ryggen
Er din hud på ryggen ikke helt ren og dukker der ind imellem bumser op, så skal du behandle den helt ligesom, du behandler eller bør behandle dit ansigt: Rens den omhyggeligt så tit, du kan komme til det, og giv den en skrubbecreme en gang om ugen. Giv den også meget gerne en fugtighedsmaske uden olie en gang om ugen for ikke helt at udtørre den.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan slipper du af med tørre albuer
Et gammelt råd er at gnide albuerne med citron - det fjerner også misfarvninger, hvis tørheden har gjort din hud lidt mørkere. Men ellers lyder et godt råd at bruge en creme med e-vitamin i, den hjælper både på tørheden og misfarvningen.

Sådan lægger du en perfekt selvbruner [faktaBox]
Giv huden en tur med en skrubbecreme. Massér så selvbruneren ind i huden, men gå udenom både hårgrænse og øjenbryn, da selvbruner giver dem en sær rød farve. Er du nervøs for resultatet, så bland evt. selvbruneren med almindelig ansigtscreme - så virker den ikke så kraftigt.

Sådan slipper du af med tør hud
Har du problemer med tør hud, så hold igen med de lange, varme bade. De tørrer huden ud. Slut også altid et bad af med en god gang bodylotion - både på ryggen og på resten af kroppen! Har du nogle rigtigt tørre pletter, så husk at fugtighedsmasker også sagtens kan bruges på kroppen!

MestLæste