Kim Kardashian
Kendte

Kim Kardashian har officielt søgt om at komme af med "West"-efternavnet

Af Julie Sofie Hauritz 14. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @kimkardashian
Kim Kardashian har nu taget endnu et skridt tættere på singlelivet. Og det er stort. Midt i en igangværende skilsmissesag med sin eksmand Ye West, har Kim efter sigende nemlig valgt at søge om at komme af med ’West’-efternavnet. Her er, hvad du skal vide om Kim Kardashians seneste træk i Kardashian-West-skilsmissedramaet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det ser ud til, at realitystjernen Kim Kardashian officielt er klar til at sætte det sidste punktum i hende og rapperen Ye Wests, tidligere kendt som Kanye West, skilsmisse.

Kim har nemlig officielt valgt at søge om at ændre sin civilstatus til single og samtidig at komme af med ’West’-efternavnet, så hun igen kommer til "bare" at hedde sit pigenavn Kim Kardashian.

Kim foretog valget d. 10. december – kun én dag efter, at Ye efter sigende skulle have forsøgt at vinde hende tilbage (igen, igen).

Ifølge det engelske Cosmpolitan har rapperen af flere omgange forsøgt at overbevise Kim om, at stjernerne var de rette for hinanden. Dog som det nyeste skud på stammen, har han også offentligt haft tryglet hende om at tage ham tilbage.

Det skete under en velgørenhedskoncert d. 9. december, hvor han under sin optræden ændrede teksten i en af sine sange og derfor sang om, hvordan han ville ønske, at hans eks kom tilbage til ham. Helt specifikt sang han: ”I need you to run back to me” og tilføjede: “More specifically, Kimberly”. Aw, stakkels Ye!

Kim søgte om skilsmisse tilbage i februar 2021 efter at have været gift med Ye i næsten syv år. Kim købte ligeledes Ye ud af deres fælles hjem i Hidden Hills, Californien i oktober 2021.

Parret er dog på nuværende tidspunkt stadig i gang med at forhandle om forældremyndigheden over deres fire børn North, Saint, Chicago og Psalm.

Ny kærlighed i luften
Selvom det ikke lader til, at Ye er færdig med Kim, blev det for nyligt bekræftet, at Kim har fået øjnene op for en anden. Nemlig Pete Davidson, som hun efterhånden er blevet spottet på en del dates sammen med.

Så sent som d. 21. november 2021 blev de spottet til en romantisk date-aften på den italienske restaurant Giorgio Baldi i Santa Monica, Californien – og vi siger ikke, at Pete havde et sugemærke på halsen… men det havde han!

Selvom det af flere omgange har været svært at finde ud af, om Kim og Ye stadig var sammen - særligt efter, at Kim dukkede op i en brudekjole til Yes lanceringsfest tilbage i august 2021 - lader det nu til, at parret officielt er et afsluttet kapitel. Det kan Pete Davidson og Kims ansøgning om navneændring vist godt skrive under på.

Vi håber, at Ye kommer godt videre!

MestLæste