Vi Unge

Turen går til Italien

Af Anja Bruneskjold 15. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du skal til skønne Italien på sommerferie, så læs lige med her, hvor vi har lavet en liste over nogle af de ting, der er vildt fede ved Italien.

Pizza

En ægte italiensk pizza er med på listen over de ting, du skal smage, når du er i Italien. Italienerne mener selv, at de er de bedste i verden til at lave pizza. Og hvem vil ikke gerne smage verdens bedste pizza?

Læs også: Hvad kan man lave i sommerferien?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lær sproget

Italienske fyre er vilde med skandinaviske piger, så det skal du helt klart udnytte. Flirt lidt og se om du kan lære nogle italienske ord. Det altid sejt at kunne tale flere sprog.

Læs også: Sådan scorer du ved poolen.

Hotellet

Hotellets standard er ikke supervigtig, når du skal til Italien, for du skal jo kun sove der. Det vigtigste er, at du finder et sted, hvor du uden problemer, kan komme online og tjekke dagens gossip.

Tag på markeder

Når du er i Italien skal du huske at besøge et af de mange italienske markeder. Du kan være rigtig heldig at finde en masse fine smykker og sejt tøj, som du ikke kan finde i Danmark.

Italiensk is

Det er must at spise italiensk is, når du er i Italien. Ægte italiensk is er superlækker og cremet, og når du er i Italien er det altså noget, du bare SKAL prøve. Mums!

Læs også: Vi har fået finger...

Tag på stranden

Hvis du ikke skal på storbyferie til Italien, så skal du helt sikkert prøve én af Italiens mange lækre badestrande. Drik skøn lemonade og tjek søde fyre ud!

Læs også: Scor på stranden.

Tag billeder

Der er masser af smukke ting at tage billeder af i Italien, så sørg for at få dit kamera med. Når du kommer hjem, kan du altid redigere billederne, så de bliver ekstra seje, og så er det jo også altid skønt at få en masse minder med hjem.

Læs også: Hold den perfekte sommerfest.