Krop & Sind

Sådan scorer du ved poolen

Af Thomas Flindt 15. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kender du det, når man ser en supersød fyr på sommerferien? Vi giver dig en masse tips, så du kan komme i kontakt med ham den nye fyr ved poolen, hvordan du kan flirte med ham og til sidst forhåbentlig score ham!

Så er det snart sommerferie, og måske er du en af de heldige, der skal ud og rejse med din familie? Så kender du måske det, at man får øje på en sød fyr, men du ved ikke rigtig, hvordan du skal komme i kontakt med ham? Her er en guide med et par gode tips og tricks til at score sommerflirten:

Læs også: Sandheden om fyre!

Kom i kontakt med ham
Selvom det måske er lidt flovt, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til ham. Venter man på, at han gør det, så ender det måske med, at det aldrig sker. Højst sandsynligt fordi han selv er for genert. Her er et par gode spørgsmål, der kan sætte gang i samtalen:

"Er du dansker?" - Klassikeren!
"Hvad hedder du?" - Så kan man altid følge det op med "Det er et pænt navn"
"Hvor er du fra?" - Altid godt at vide …
"Hvem er du her med?" - God heads up, hvis hans forældre er i nærheden.
"Hvor lang tid har I været her?" - Måske ved han en masse om stedet? Drenge elsker at lege eksperter :)

Få ham for dig selv
Samtalen skrider frem, og der kommer måske nogle mere personlige spørgsmål på banen. Det er ikke de sjoveste spørgsmål at besvare, hvis han sidder sammen med sin familie eller en gruppe venner. Foreslå derfor at hoppe i poolen for at køle ned og hyggesnakke lidt!

Hvordan kommer man i snak med drengene? Vi har spurgt drengepanelet.

Flirt i poolen
I poolen kan du meget uskyldigt "komme til" at sprøjte vand på ham. Dril ham lidt så han ved, at han har din opmærksomhed. Er I i en gruppe er fangeleg altid et hit!

Fortsæt flirten
Foreslå, at I ligger sammen ved poolen om dagen. Hvis ikke hele dagen, så bare et par timer. Drenge bliver altid glade for at få ros (hvem gør ikke det?), så sørg for at fortælle ham, hvad der er flot ved ham. Har han en flot brun kulør? Er han veltrænet? Eller måske har han et sødt smil? Men pas på det ikke bliver for meget - lyd som om du er lidt imponeret - ikke forelsket - "det er helt vildt, så brun du bliver!" eller "du må godt nok træne meget …".

Læs også: Hvordan får man en ny veninde?

Smil, smil, smil
Et sødt smil kan vinde enhver drengs hjerte. Har han sagt noget sjovt eller fortalt en god historie, så brug "pausen" til at smile sødt til ham. Hold ikke smilet for længe, da det kan virke som om, man er lidt besat af ham, men afbryd det med "det var en sjov joke" eller et spørgsmål. Så undgår man pinlig tavshed :)

Vis ham tillid
En piges krop er noget hemmeligt og mystisk for drenge, som man ikke bare får adgang til. Derfor er det kæmpestort, hvis du giver ham lov til at smøre dig ind i solcreme. Det er meget uskyldigt, men tro os - det er sikre pluspoint på kontoen, og du er nu tætteere på kysset.

Aaarg, pinligt! Nøgen i bageland.

Kys ham
Selvom du har flirtet med ham om dagen, er et kys altid mere romantisk om aftenen. Find et sted hvor der er en god udsigt eller bare et sted, hvor I kan være alene. For at komme i "kysse stemning" kan I snakke om de sjove ting, I har lavet de sidste par dage. Tag forsigtigt om hans hånd og vent på at han kigger på dig. Når jeres blikke mødes, skal du ikke tøve med at læne dig ind mod ham og kysse ham;)

Er du i tvivl om, hvordan man snaver? Så læs her.

MegetMere