nyeste vi unge

Find alle dine forårsfavoritter i Vi Unge

Af Nadia Laas Hansen 29. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det nye Vi Unge er landet i butikkerne - og vi har proppet det med forår, kærlighed og lækre skandinaviske fyre. Skal du have fingrene i det?

Solen titter frem, blomsterne springer ud og vi er totalt forårsforelskede i alt lige nu. Det kan du se i det nye Vi Unge, hvor vi har fundet fine forårsfavoritter inden for mode, beauty, serier, musik og meget andet.

Læs også: Få 10 lækre makeupbørster sammen med Vi Unge

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I Vi Unge i denne måned kan du blandt andet læse om:

13 nordiske hotties

Hvorfor sukke over Hollywood-fyre tusindvis af kilometer væk, når vi er omgivet af skandinaviske hotties? Læs om Marcus og Martinus, drengene fra ”SKAM” og mange andre lækre fyre fra Skandinavien.

Flirt på sociale medier – de vigtigste tips!

Scor ham den søde på Snap, Insta og alle de andre kanaler. Vi giver dig de bedste tips til, hvordan du kan tage kontakt og hvad du skal skrive.

Forårets fineste …

Sneakers: Skal dine forårssneakers være pink, glimmer-agtige eller noget helt tredje? Vi har fundet 42 styles fra Nike, New Balance, Adidias og mange andre.

Neglelakker: Pink, lilla, lyseblå, grøn… Du kan virkelig lege med farverne på dine negle dette forår, og vi viser dig de mest trendy lakker, som du skal have fat i.

Ting til værelset: Giv dit værelse en makeover med forårets blomster og planter – eller måske en ny, smart lampe? Vi guider dig til den flotteste stil.

Disney-prinsessernes stil

Hvordan ville Askepot, Mulan, Belle eller Ariel se ud, hvis de var helt almindelige teens i dag? Se modeserien med cool looks inspireret af vores allesammens yndlings-Disney’er.

Plakater med …

Denne gang kan du hænge Ariana Grande, Christopher, Little Mix, Clean Bandit, K. J. Apa og Ed Sheeran op på væggen.

Vind en cykel

I dette nummer af Vi Unge har vi også en cykel på højkant. Bliver du mon den heldige, der skal på forårseventyr på en spritny cykel?

Og, og, og …

… bladet er selvfølgelig spækket med alt mulig andet godt som sædvanlig. Blandt andet tests, horoskoper, pinlige historier, brevkasse-spørgsmål og svar og meget mere.

Læs også: Skal du med på Vi Unge SommerCamp i år? Læs mere om campen her

Vi Unge kan købes i kiosker og supermarkeder over hele landet

Læs mere om