Find tilbuddet her!

Er du træt af altid at bruge den samme børste til dit ansigt, og drømmer du om børster, der fordeler din makeup helt jævnt og naturligt? Så vil du elske vores nye tilbud på et Vi Unge-abonnement!

Sammen med 4 numre af Vi Unge får du nemlig ikke kun én makeupbørste, men et flot gavesæt med hele 10 børster fra HOTMAKEUP i et nyt og lækkert design!

Læs også: Få Vi Unge-abonnement og en glattebørste

Alle børsterne er i forskellige former og størrelser, så de hver især kan bruges lige som du ønsker til ansigtet eller øjnene. Børsterne er supernemme at anvende og kan fordele alt slags makeup; foundation, pudder, primers – kun fantasien sætter grænser!

Børsternes design giver dig et perfekt greb, når du skal lægge makeup, og med de store børstehoveder og de bløde børstehårs tæthed bliver din makeup helt jævnt og smukt fordelt. Samtidig efterlades der ikke makeuprester i børsterne, da de er udviklede til ikke at holde på makeuppen, så de bliver ved med at være bløde og lækre. 

Du kan få denne skønne HOTMAKEUP ARTIST BRUSH COLLECTION lige nu sammen med 4 numre af Vi Unge for kun 278 kroner i alt.

Find tilbuddet her!