Vi Unge

Få en fed juleferie

Af Luise Gregersen 10. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julen er vildt hyggelig, men hvis du ikke ved, hvad du skal lave, kan ferien godt blive lidt lang. Find ud af, hvad du skal lave og få den fedeste juleferie ever med vores tips!

Bag julegodter
Der er intet, der spreder julestemning, som duften af nybagte småkager. Hold en hyggelig bagedag med din familie eller dine veninder, og bag pebernødder, juletræsformede brunkager eller vaniljekranse. Lav gerne en kæmpeportion dej, så der er nok til alle juledagene!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Julemaraton
Nyd, at du har fri, og derfor kan blive indendørs, når vinden rusker, og temperaturen er i minus. Put dig med din dyne og en kop varm kakao med skumfiduser, og se, eller gense, alle de bedste julefilm! Vi er vilde med "Love Actually", "Elf" og "Alene Hjemme"!

Læs også: 10 grunde til at vi elsker jul

Tag i biografen
Første juledag er årets største biografdag! Hvis din familie ikke allerede har tradition for at tage i biografen sammen den 25. december, så kan I passende starte i år! Der er nemlig masser af fede film, der får premiere omkring jul. For eksempel får den nye "Frost 2" premiere den 25. December!

Hop ud i kulden!
Selvom der ikke er sne endnu, håber vi stadig på en hvid jul! Så kan man nemlig kælke! Find den stejleste bakke i din by, pak dig ordentligt ind og spring op på kælken. Det er altså megasjovt og giver de vildeste sommerfugle i maven at ræse ned ad en kæmpebakke på et stykke plastic! Hvis det alligevel ikke bliver en hvid jul, så find i stedet en skøjtebane i nærheden. Det er (næsten) lige så sjovt.

Læs også: Den perfekte jule-playliste

Pynt op
Pynt spreder hygge og julestemning! Sæt din yndlingsjulemusik på, og pynt op i hele huset med guirlander, kravlenisser og julestjerner. Hvis du keder dig, kan du også finde masser af fin DIY-julepynt på blogs og Pinterest.

Hold venindeaften
Julen betyder masser af tid med familien, og det kan altså godt blive lidt for meget af det gode. Hvis du har brug for en fridag uden familien, kan du invitere dine veninder til julehygge nogle dage før jul. I kan for eksempel bage æbleskiver, lave varm kakao, klippe julepynt og snakke om fyre. I kan også aftale at give hinanden hjemmelavede gaver! En fotokalender, med billeder af dig og din bedste veninde, er både billig at lave og meget personlig. Du kan nemt og hurtigt lave en flot kalender i Word!

Læs også: Gode julegaver til din BFF

MestLæste