Den perfekte jule-playliste
Musik

Den perfekte jule-playliste

Af Luise Gregersen 3. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kniber det stadig lidt med julestemningen? Se den jule-playliste, der giver os julelys i øjnene!

Der er stadig et stykke tid til juleaften, men det er aldrig for tidligt at komme i julestemning! Men når vejret er gråt og kedeligt uden et snefnug i syne, kan det være svært at få gang i juleglæden. Bare rolig - vi hjælper dig. Vi har nemlig lavet den ultimative jule-playliste, der får dig i julestemning på ingen tid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Skal den på din jule-playliste? Se den mest spillede julesang

Du får både de klassiske julesange, som du kan helt udenad, de søde sange fra de julekalendre, du så som lille, og nyere julehits fra navne som Ariana Grande, Coldplay og Little Mix.

Se Vi Unges jule-playliste her

Har du brug for endnu mere hjælp til at komme i julestemning, skal du kaste dig over videoerne herunder. Her har vi samlet 9 julesange, der gør os varme og glade indeni. Hør sangene, mens du pynter dit værelse op, til en varm kop julekakao med din bedste veninde, eller brug dem som soundtrack til den sidste lektielæsning inden juleferien!

Læs også: 9 ting der helt sikkert får dig i julestemning

Hvad er din yndlingsjulesang?

1. Ariana Grande - "Snow in California"

Ariana Grande er tilsyneladende vild med jul, for hun har udgivet flere julealbums. Den her er fra det første, "Christmas Kisses".

3. Leona Lewis - "One more Sleep"

Leona Lewis vandt den tredje sæson af britisk "X Factor", og et par år senere lavede hun denne søde sang.

4. Glee - "Extraordinary Merry Christmas"

Hvem kommer ikke i julestemning af de fantastiske "Glee"-sangere?

5. Fifth Harmony - "Christmas (Baby Please Come Home)"

Den her optræden fra "X Factor" viste helt klart, at pigerne i Fifth Harmony har talent!

6. Selena Gomez - "Walking in a Winter Wonderland"

Selenas version af den her klassiker er jo så fin!

7. Taylor Swift - "Christmases when you were mine"

Hvor vildt, at det er ni år siden, at Taylor lavede den her julesang!

8. Justin Bieber og Mariah Carey - "All I want for Christmas"

Det her er jo en klassiker! Og den bliver ikke dårligere af at have Justin Bieber med.

9. Bella Thorne - "Christmas Wrapping"

Den her går ud til dig, der i virkeligheden ikke er helt vild med vinteren og julen ...

10. Conor Maynard - "This Christmas"

Det er egentlig oprindeligt et Chris Brown-nummer, men den britiske cutie Conor Maynard gør det nu også ret godt.

I galleriet her kan du få en bunke gode råd til at undgå julestress i december:

Sådanundgårdujule-kaos

Foto: Shutterstock
Noget, der virkelig kan fylde i ens hjerne, er hele gaveræset og især, når det handler om, hvem man skal købe gaver til, og hvem men ikke skal købe gaver til. Så i stedet for at gå at bruge energi på at prøve at regne ud, hvem du mon får gaver af, og hvem du skal give til, så vær ude i god tid og lav nogle faste aftaler. Husk også, at det er helt ok at sige, hvis du ikke er frisk på at udveksle gaver med en veninde et år.
Det kan være en god idé at lægge et gavebudget ret tidligt, så du har overblik over, hvor mange penge du kan tillade dig at bruge på gaver. Når du har overblik over det, kan du også sige fra i god tid, hvis der er nogle gave-aftaler, som du bliver nødt til at takke nej til. Husk også at købe gaverne i god tid, så du ikke stresser rundt og får købt for dyre gaver, fordi du er sent ude og ikke har tid til at undersøge, hvor du kan få tingene til den bedste pris.
Selv om du gerne vil nå det hele og gerne vil have ”ja-hatten” på hele december, så er det altså ok at sige nej til nogle ting, hvis du bliver stresset af det eller hellere vil bruge din tid anderledes – for eksempel på at være sammen med din familie.
Du bliver sikkert igennem Instagram og andre sociale medier inspireret til helt vildt mange ting, som du gerne vil prøve; hjemmebagte pebernødder, adventskrans, flot gaveindpakning og julekort. Anerkend, at det bliver svært at nå det hele og udvælg derfor de ting, som du allerhelst vil prøve. Så kan du hygge dig stille og roligt med det i stedet for at stresse med at blive færdig hurtigt, så du kan komme videre med næste projekt. Hvis det skulle vise sig, at du får ekstra tid, så kan du jo altid tage en ny ting op.
De fleste vil gerne lave ALT selv i julen. Hvis tiden er der, er det jo også lækkert at kunne nyde hjemmelavet kakao eller hjemmebagte kager, men det skal altså ikke så ud over det, der er allervigtigst i julen – nemlig hyggen og samværet. Så hvis alle pigerne i venindegruppen er lidt stressede eller mor og far løber rundt, så køb nogle færdigkager. Det vigtigste er, at I er sammen.
For det allervigtigste når det er jul er nærværet og hyggen. Det må vi aldrig glemme! Selv om det hele tit kommer til at handle om dyre gaver, så husk lige på, at et julekort med søde ord, hvor du fortæller, hvad en person betyder for dig, og hvad du glæder dig mest til at lave med personen i det nye år, kan varme meget mere end en stor og dyr gave.
Og så husk også lige at nyde de flotte lys og den smukke pynt, som vi er omgivet af i december måned. Så når du går ned ad gågaden, så stop op, se på de flotte vinduer, beundre torvets juletræ, snus til duften af julekager og smil til den travle mor, der haster af sted!Glædelig jul ♥

Læs mere om

MestLæste